2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست

سلام 

خانما من امشب اتفاقی افتاد خیلی ترسیدم 

میتونم برم صدای قلب نی نی رو بشنوم ؟چون هفته دیگه نوبت سونو دارم نمیخوام سونو برم 

12 هفتم تقریبا الان 

از چند هفته میشه صدای قلبشو فقط بشنوم؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله هیچ مشکلی نیس و راحت نی نی هاتو میاری خونتون    

مرسیییی مهربونممم..الهی آمیین عزیز دلم ‌.انشالله با دعای شما دوستای عزیزم 😍😍🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من از ذوقم دارم خونه تکونی میکنم تقریبا 10 روز دیگ انتقال دارم نخوره تو ذوقم یهو مامان نشم خدایا😔 ...

منم پس فردا انتقالمه خونه تکونیامم کردم فردام یه دستی میکشم نی نی هام اومدنی خونم مرتب باشه😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
رد میکنی تعطیلات و من5یا شیش روز بعد قرص پری میشم

خدا کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم پس فردا انتقالمه خونه تکونیامم کردم فردام یه دستی میکشم نی نی هام اومدنی خونم مرتب باشه😍😍

به به انشاالله 

منم خدا کنه خونه رو بشه بگیریم اسباب کشی کنیم خونه جدید نی نی هم بچسبه به دلم انشاالله بتاهامون تپل باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 عزیزززززززززززززم آخه چقدر سختی باید بکشی💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خواهریا کیاانتقال منفی داشتن و فهمیدن مشکل ایمنی داشتن و با سرم آی وی جی باردار شدن ؟

من دو تا منفی انتقال داشتم و فعلا ازمایش هارو دادم تا جوابشو ببرم نشون بدم اگه مشکلی باشه دارو بگیرم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
تنها راهش همین ال دی هستش اخه چون سایزش کوچیکه عملتم نمیکنن نگران نباش اصلا مهم نیست

خداروشکر دکترم با اینکه خیلی تعریفشو میکنن میگن با تجربه اس و ماهر ولی هم سرش خیلی شلوغه هم قشنگ وقت نمیزاره ادم سوالاشو بپرسه استرس نگیره زود بدو بدو نگران شدم تو گوگل زدم نوشته بود دور ازجون سرطان ممنون که جواب دادی

ای اف سی چیه کسی میدونه تو تهمدان راستم ۳ ۴ تا ای اف سی هست ؟اینم بده

فقط توی یه تخمدان نوشته یا هر دو تخمدان؟ AFC یعنی فولیکولهای آنترال، که توی یه سیکل رشد میکنند و به طور طبیعی معمولا یکی بالغ میشه و آزاد میشه. فکر کنم اگه تعداد اینها زیر ۱۰ باشه واسه خانم های بالای ۳۰ سال یعنی کاهش ذخیره تخمدان. واسه من دو ماه پیش دوتا تخمدان راست و ۳ تا تخمدان چپ بود که من ذخیره تخمدانم خیلی کمه و نزدیک به صفره.

در واقع با قرص ها و آمپولهای هورمونی این فولیکولها هدایت میشند که به بیشترین تعداد ممکن بالغ بشند.

: امشب تا فردا شب هرکس٦ مرتبه  فقط ٦مرتبه ذکر «يا كاشِفَ الكَرْب عَن وَجْهِ الحسين اِكْشِف كَربي بحق اخيك الحسين» را جهت بر طرف شدن مشکلات بخواند، ردخور ندارد.

به هرکسی که دوست دارید بفرستید چون در طول سال فقط سه روز این ذکر را میشه گفت.

إن شاء الله حاجت روا شید. التماس دعا

لطفا کسى رو بى نصيب نذارید.