2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزيزم، گفتن دختره😍 nipt هم با دقت ٩٥ درصد گفت دختره براي شما هم مشخص شد؟ 

عزیزدلم مبارک باشه😍😍😍ان شاالله سلامت بغلش بگیری و عروسش کنی

واسه منم دعا کن روز ۴ انتقالم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان عزیزم من امروز روز ۵انتقالم از دیشب یه مقدار عصبی شدم گریه کردم به نظرتون دیگه تمومه؟؟

نه عزیزم اینطور نیست

منم روز ۴ انتقال بلاستم

شما جنینتون چند روزه بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خوبین من روز۵انتقالم امروز بنا به دلیلی خیلی عصبانی شدم و یکم فشار بهم اومد آیا اتفاقی برای جنی ...

نه عزیزم ولی اصلا خوب نیست سعی کن آرامش داشته باشی

بعد عزیزم مگه انتقالامون باهم نبود؟الان روز ۴ هستیم

خوش به حالت 😁 انشالله به سلامتي به دنيا بياد  مامانتون از اول گفته بود دختره  مال من پس ...

عزييييزم ممنونم، چقد دختر ميخواستي. ان شاالله سلامت به دنيا بياريش. بجاش دوتا باديگارد داري😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم مبارکت باشه شما ان تی رو تو ابن سینا انجام دادی راضی بودی از کارشون اون موقع جنسیتم گفتن& ...

سلام عزيزم ممنونم، من ابن سينا انجام ندادم، سونوگرافي الوند رفتم. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزدلم مبارک باشه😍😍😍ان شاالله سلامت بغلش بگیری و عروسش کنی واسه منم دعا کن روز ۴ انتقالم

ممنون عزيز دلم😍 چشم حتما اگه قابل باشم. پارسال شير نذر كردم شب حضرت علي اصغر. امشب دارم ميبرم بدم به هيئت. نيت كن ان شاالله سال ديگه شما هم نذرتو ادا ميكني🤲🏻 

چقدرشیروبه چه صورت؟

من ميديدم همه يه باكس كوچيك يه رديفه مياوردن فك كنم ٢٠ تا بيشتر نبود. من اصلا تعداد مشخص نكردم، فقط ميديدم شير ميارن و فقط به بچه ها ميدادن توي هيئت. امسال منم يه باكس گرفتم، ٢٧ تاست. 

ابن سينا سونوگرافيش خيلي خوبه من nt و طول سرويكس را اونجا رفتم كه جنسيت را هفته ١١ درست گفتن ولي انو ...

ممنون سیلویا جون انشالله پسر کوچولوت سالم بیاد بغلت منم فعلا از ابن سینا وقت گرفتم ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خدا خیرشون بده. آخه ماها اینقدر اذیت شدیم کم مونده با جنین خریدن هم منفی بشیم

من خودم تخمک اهدایی گرفتم و با جنین های گرید a متاسفانه ۴ بار منفی شدم، الان روز سوم انتقال پنجم هستم، دیگه جنین هم ندارم، ایشالا جواب میگیری، تو مرکز که میبینم تعیین جنسیت ها اهدا میکنن میگم باز خدا خیرشون بده، ایشالا همشون جنسیت دلخواهتون گیرشون بیاد که گره از مشکل یک خانواده دل شکسته باز میکنن