2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046254 بازدید | 684508 پست
سعی کن کارایی که روحیت رو عوض میکنه انجام بده عزیزم انشالله الهی آمین ❤❤❤❤

سارا جون فقط من ایندفعه ال دی و از روز اول پریود استفاده کردم فکر کنم اشتباه استفاده کردم نه؟؟

بعد الان میگن دو یا سه روز بعدش پریودی شروع میشه دکتر هم گفت روز اول پریودی بیا 

با این اوصاف که نیافته برا تعطیلات من چیکار کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سعی کن کارایی که روحیت رو عوض میکنه انجام بده عزیزم انشالله الهی آمین ❤❤❤❤

دیشب آخرین ال دی و استفاده کردم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جون فقط من ایندفعه ال دی و از روز اول پریود استفاده کردم فکر کنم اشتباه استفاده کردم نه؟؟ بعد ...

اره نباید از روز اول بخوری ولی اشکال نداره انشالله که به تعطیلی نخوره راه دیگه ای نیست نمیشه سر خود بیشتر خورد چون هورمونی عزیزم باید اگه بمونی ماه بعد بری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
راستي جنسيت ني ني تون معلوم شده؟ 

بله عزيزم، گفتن دختره😍 nipt هم با دقت ٩٥ درصد گفت دختره

براي شما هم مشخص شد؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستانی ک امپول سلکسان استفاده میکنید این امپول رو آزاد تهیه میکنید؟ امپولام تموم شده امروز شوهرم رف ...

بيمه تعلق ميگيره، فقط مثلا دكتر ٣٠ تا بنويسه، بهت ٢٠ تا سهميه ميدن. تا همون ٢٠ روز . بعدش باز ميتوني بري نسخه كنه دكترت بگيري. پرونده نميخواد، همون نسخه كافيه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم انتقال دادی؟ روز چند انتقالی؟  عزیزم لک بینی رو خیلیا داشتن.....  من خودم حتی خون ...

عزیزم شما خون ریزیت چطوربود ؟من تودستشویی ازم خون میچکید دو س ساعت هم چنددبار اندازه سکه کامل خون قزمز داشتم دیگه صددرصدگفتم پری شدم ولی دکترگفت پرولوتون بزنم ک خیلی کم شدتاشب ک دیگه لکه های کوچک قهوه ای شده 

بله عزيزم، گفتن دختره😍 nipt هم با دقت ٩٥ درصد گفت دختره براي شما هم مشخص شد؟ 

سلام عزیزم مبارکت باشه شما ان تی رو تو ابن سینا انجام دادی راضی بودی از کارشون اون موقع جنسیتم گفتن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره نباید از روز اول بخوری ولی اشکال نداره انشالله که به تعطیلی نخوره راه دیگه ای نیست نمیشه سر خود ...

آره خونمون هم جور نیست باید دنبال خونه باشیم خراش هم که نتونستم بدم بنظرت بهتره بمونه برا ماه بعد ؟؟سارا به همفکریت نیاز دارم 

سلام عزیزم مبارکت باشه شما ان تی رو تو ابن سینا انجام دادی راضی بودی از کارشون اون موقع جنسیتم گفتن& ...

ابن سينا سونوگرافيش خيلي خوبه من nt و طول سرويكس را اونجا رفتم كه جنسيت را هفته ١١ درست گفتن ولي انومالي را خيلي گرون گفتن منم از سونوگرافي ازاده مكري وقت گرفتم 

دوستان عزیزم من امروز روز ۵انتقالم از دیشب یه مقدار عصبی شدم گریه کردم به نظرتون دیگه تمومه؟؟

نه عزیزم چی تمومه،تازه رو ۵ هستی،با خودت فکر کن که‌ این‌ عصبی بودن و گریه کردن چقدر آسیب میزنه ...هنوز که چیزی نشده،به استقبال اتفاق بد نرو عزیزم، انشاالله مثبت میشی

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...