2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
@ستاره68   عزيزم ميشه بپرسم روز ١٤عدد بتاتون چند بود و چند هفته بعد از مثبت شدن او ...

عزیزم، واسه من 1800 بود و چون بعد از گرفتن نتیجه آزمایش، تعطیلات عید بود. فکر کنم 20 فروردین رفتم واسه قلب.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی مشورت کردم با دکترها گفتند جنین دستکاری میشه و خراب میشه  ممکنه اصلا نگیره چون دستکاری شده ...

سلام عزيزم خيلي ناراحت شدم برات   ،براي بيوپسي كردن مركز خيلي مهمه درسته من خودم منفي شدم ولي بودن بجه هايي كه مثبت شدن به نظر من جنين هاتو از نظر سلامت pgsكن ، مركز مام كه من بودم خوب نبود منفي زياد داشت  امسال ولي  بيمارستان بهمن شنيدم جنين شانسش عاليه  دكتر سهيلا عارفي تو سقط مكرر ميكن خوبه من خودم نرفتم ولي تو كروه ها هستم تعريفش رو خيلي شنيدم همه از جاهاي ديكه نا اميد ميشن بيش عارفي ميرن 

مرسی عزیزم بله خیلی سخته باورم نمیشه😔😔 یعنی اون چیز سفید کیست بوده که خارج شده؟ اخه شنیدم کیست دا ...

ببین گلم کیست اصلا این مدلی خارج نمیشه عزیزم

علتش هم دکتر با سونو میتونه بفهمه، ولی احتمالش هست به خاطر هورمونها بدن یه مدت بهم بریزه

بچه ها اگه تو هیستروسکوپی سپتوم مشاهده بشه و دکتر برش داره بازم تو سونو مشخص میشه؟ دکتر امروز سونو ک ...

نگران نباش عزیزم بر داشتن گلم 

ولی اطلاعی ندارم بعد از رفع سپتوم باز هم تو سونو چیز مشکوک دیده میشه یا نه

ممنونم زینب جانم الهی ک همیشه تنت سالم باشه و دلت شاد، من یکی ک همیشه مدیون لطف و کمکهای شما هستم ، ...

دوست گلم به حرفه‌ام گوش کن، واسه چی سرخود قطع کردی

آره گلم نباید قطع کنی، کمبود آهن خواب بچه رو بهم میزنه 

تو کشورهای اروپایی علت اینکه قطره آهن نمیدن اینه که خاک اونجا خودش آهن داره، یا مواد غذایی مثل نان و غذاهای کودک غنی شده هستن، بچه هاشون کبود آهن نمیگیرن، قطره آهن که مرکز بهداشت میده خوبه خیلی غلیظ هم هست ولی به پسر من نمیساخت اصلا، منم دیدم قبل و بعدش نوشته معده خالی، و درد سر داره دیگه خارجی میگیرم ولی دوزش رو با متخصص اطفالش چک میکنم 

من مولتی ویتامین جز یکی دو دفعه ندادم به پسرم چون متخصصین اطفال که آپدیت هستن میگن مولتی ریسک چاقی برای بچه داره در آینده و بچه سالم نیاز نداره، همون آد ساده بهش میدم

بله شیر شب رو قطع کردم ولی نه یهو، از چند تا مشاور کمک گرفتم 

برای دندون های پسرم از وقتی دندون در آورد مسواک با خمیر دندون میزنم هر شب، حتی اگر گریه کنه، دیگه فهمیده مسواک قانونه

یه چیز دیگه هم قانونه از همون نوزادی، صندلی ماشین 

و اگر تو ماشین خودمون نباشیم مثلا با ماشین پدرم یا برادرم جایی بریم قطعا صندلی عقب میرم و بچه تو بغلم، اصلا صندلی جلو نمی رم با بچه 

هفته ي چند رفتي براي قلب؟ الان ني ني نازتون دختره؟

۶ هفته رفتم عزیزم اون موقع هم معلوم شد دوقلوئه،،ولی جنسیت هنوز معلوم نیست

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
جنین دارم  ولی بعد از ۵ بار پانکچر، یه منفی، یه شیمیایی، یه پوچ، یه ایست قلب جنین، دیگه جون ند ...

نمیدونم چی بگم که دلت اروم بشه خیلی سخته خیلی 

ولی ما از حکمت خدا خبر نداریم شاید این بچه واست خوشبختی نمیاورد شاید خدا این غمو داد تا غم بزرگتری نبینی 

میدونم الان دیگه اما و اگر شاید فایده نداره ولی کاش بعد از مثبت شدن هم سرم آی وی آی جی میزدی به خودت استراحت بده دوباره پر انرژی شروع کن من فکر میکنم رحمت خوبه  ولی جنین ها مشکل دارن یا پی جی دی تعیین سلامت  کن مثل برنجک جون یا جنین اهدایی بگیر مطمئنم پر انرژی ادامه بدی امسال حتما مامان شدی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سانازی منو یادته امروز خونریزی شدیدی کردم خیلی نگرانم

عزیزم رفتی دکتر ؟

دکتر داروهاتو اضاف کرد ؟

دوفاستون بهت داد ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
کلی مشورت کردم با دکترها گفتند جنین دستکاری میشه و خراب میشه  ممکنه اصلا نگیره چون دستکاری شده ...

عزیزم خیلی متاسفم، نمی دونم چی بگم

یه خانومی تو یک گروه دیگه پی جی دی کرده بود و کلا یک جنینش باقی مونده بود و همون رو انتقال داد و مثبت شد. انشالله این دفعه حتما این کار رو انجام بده. هرچند می دونم الان واقعا این راهکارها شاید نتونه به دلت آرامش بده. توکل به خدا...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
منم تعداد اسپرم همسرم خیلی خوبه اما خوب dfi باید زیر 15 میبود مال ایشون 17 بود زیاد بالا نبود اما فک ...

هزينه ازمايشش اينجا به من گفتن يك و نيم. 

چه دارويي خوردن كه اين مشكل درست شد؟؟؟

چي باعث شد كه شما برين ازمايش dfi بدين؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚