2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست
دکتر علیرضایی منظورت چه بررسی هست؟هیچ ازمایشی در مورد برام ننوشته بودن که انجام بدم چراکلی  م ...

نمیدونم واقعا چی بگم

اما علیرضایی به نسبت دکتر دلسوزتری هست

عجیب بود رفتارش

من فک کردم‌ دکتر دیگه ای هست!

درسته اطلاعات دکترها هم در مورد میکرو خیلی کامل نیست

ولی باید تمام تلاششون رو بکنن که راه رو تکرار نکنیم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من همسرم امروز نوبتش بود بره واکسن بزنه رفت اونجا شرایطشو پرسیدن براش نزدن گفتن ناقل میشی زنت بارداره نمیتونی بزنی این دیگه چه مدلشه؟؟؟😐😐😐

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام. خوبین؟ شوهر من تعداد و حرکت اسپرمش خوبه. ممکنه dfi  مشکل داشته باشه؟

سلام 

ممنونم

حتما آزمایش dfi بدید

اگر مرفولوژی مشکل داره احتمالش هست

هرچند من با یه دکتر فوق تخصص ژنتیک صحبت کردم 

انقدر علتهای ناشناخته برای ضعف اسپرم و تخمک و در نهایت جنین هست که خودشونم تا اندازه ای میتونن به ما دقیق بگن مشکل چیه!

شما مشکلتون چیه؟

ان شاالله به زودی مشکلشون حل شه 🙏 شما می دونید چه مکمل هایی اثرگذاره رو تخمک؟ من اووبوست و ویتامی ...

من زیاد تجربه ندارم ....اما طبق تجربه بقیه کیوتن اووبست اینوفولیک امگا اینا خوبه 

فعلا پیگیر باش قشنگ علت رو از جنین شناس بپرسس 

پروندت بگیر با بقیه پزشکا مشورت کن 

ایشالاکه مشکلت حل بشه ویهویی خدا سوپرایزت کنه

ندا جون من کاملا خون ریزی قرمز کردم

عزیزم خونریزی هرچقدرم زیاد باشه دلیل سقط نیست حتما استراحت کامل باش تا بری دکتر سونو بدی نگران نباش انشالله که نی نی سر جاشه خونریزی دلایل زیادی داره مخصوصا تو ای وی اف

وای دوستان من بازم بعد دستشویی دستمال کشیدم خون کاملا صورتی چیکار کنم خیلی نگرانم بهم گفتن و ی شیاف ...

دوز پروژسترونت کمه

دکترو ولش کن 

یه شیاف و امپول اضافه کن

من الان سهماهمه هنوز روزی سه تا شیاف و دوتا امپول میزنم

تازه دوتا قرص دوفاستون هم میخوردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اخه مگه دیگه امکان داره جنین وجودداشته باشه

خونریزی که من کردم مطمئنم هیچکدوم بچه های اینجا نکردن انشاالله هم نکنند و هیچکس نبینه

من فقط شش هفتا بیشتررر لخته بزرگ ازم افتاد 

تو مطب با وجود پوشک بچه خون از پاچه ام میرفت

تخت پر خون بود

اونجا همه وحشت کرده بودن

ولی خداروشکر جفتشون سالم بودن

تا یک هفته بعدشم نوار میذاشتم اونم دوتا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اخه مگه دیگه امکان داره جنین وجودداشته باشه

اره عزیزم امکان داره من خودم سه روز خونریزی شدید داشتم طوری که از رو تشک پا شدم مثل اب ازم میرفت تشکم افتضاح شده بود الانم سرجاشه فقط خودتو به دکتر برسون

ان شاالله به زودی مشکلشون حل شه 🙏 شما می دونید چه مکمل هایی اثرگذاره رو تخمک؟ من اووبوست و ویتامی ...

عزیزم صد در صد جنین شناست مشکل داره من دو تا دختر داشتم رفتم رویش کرج از ۱۵ تا فولیکول شد ۸تخمک اخرم دوتا جنین ناقص بعد جنین شناس بهم میگه شوهرت تو بمباران حلبجه نبوده مشکل پیدا کرده باشه😳😳😳😳😳بعد میگم چه طور دوتا دختر بدونه دوا ودرمون دارم ازمایششم مشکلی نداره میگه برو پسر میخوایی چه کار دوتا داماد خوب گیرت میاد کار مرکزت خوب نیست من تو ابن سینا با نصف امپولای اونجا از ۱۲ تا تخمک ۹جنین وسری بعدم از ۱۷ تا ۱۵ جنین حالا باز خودت میدونی ولی من باشم مرکزمو عوض میکنم به همسرتم با خودت تقویتی بخورید ببینید اگه این بارم کیفیت کم باشه مشکل از تخمکته