2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلام میگن انجیر برای یبوست خوبه ولی طبعش گرمه ضرر نداره بخورم

عزیزم من دفعه های پیش الوبخارا میخوردم  تره هم میخوردم عالی بود واسه یبوست

راستی گلم جنینات چند روزه بودن؟چند تا انتقال دادی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به دکترت بگو شاید وقتی ای وی ای جی نیست، بهت اینترالیپید بده. فقط فکر کنم اینترالیپید رو هر دو هفته ...

تو امریکا اصلا به سرم اعتقاد ندارن… فقط پردنیزولون میدن

دیگه اگر خیلی خیلی شرایط حاد باشه شاید ایترالیپید بدن! من به دکترم گفتم که دکتر ایرانم گفته باید بزنم شاخ دراورد گفت خیلی گرونه… ریسک عفونت داره… ولی موفق باشی

که منم قبل از این انتقالم زدم دیگه. تو ایران هم جدیدا دکترها خیلی  اینترالیپید تجویز میکنند و جواب خوبی هم داده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم خوبی؟امروز داشتم دعا میکردم طبق معمول اسم شما هم روتین وار گفتم که باردار بشه یهو گفتم ...

عزیزم سلام خوبی

موقع دعاهات منو یادت نره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان قیمت کپسول فرتیل سی ام چقده؟کدوم داروخونه داره شماره‌اش لطف کنین بهم بدین

حدود ۸۰۰ عزیزم نمیدونم کجا داره

دوستانی که مثبت شدین من روز سومم یه دفعه گرمیگیرم یه دفعه یخ یخ میشم ایرادنداره و یه مقدار زیر دلم م ...

سلام عزیزم من روز ۲ ام همین جوری ام اثر داروهاس نگران نباش

سلام عزیز دلم خوبی؟امروز داشتم دعا میکردم طبق معمول اسم شما هم روتین وار گفتم که باردار بشه یهو گفتم ...

سلام عزیزم

مرسی از احوالپرسیت❤️ انشالله قسمت خودت بیای از نی نی برامون بگی 😍برام دعا کن عزیزم 🙏🏻

من هنوز ایرانم فکر کنم سه ماهگی دکتر بهم اجازه بده برم، هروقت اجازه بده سریع میرم

آره انشالله لایق باشیم کار خیر کنیم🤲🏻

خانواده خودم میدونن ولی به فامیل نگفتم، به اندازه کافی به کار هم کار دارن 😑 

خاله ۶۵ ساله من دیده منو میگه چقدر تنبلی از دیگران یاد بگیر نصف تو هستند چرا بچه نمیاری؟… دلم میخواست بگم به شما چه؟ مگه من تو زندگی شما فضولی میکنم؟؟؟؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم مرسی از احوالپرسیت❤️ انشالله قسمت خودت بیای از نی نی برامون بگی 😍برام دعا کن عزیزم 🙏🏻 ...

کاش نمیرفتی تابعد تولد ....اگر خواهرم بود نمیذاشتم بره جلوشو میگرفتم 😂....خودت میدونی چقد برا این نی نی اذیت شدی 😂....البته برا تولد امریکا باشه که عالیه ولی درکل نرو 😂

کاش نمیرفتی تابعد تولد ....اگر خواهرم بود نمیذاشتم بره جلوشو میگرفتم 😂....خودت میدونی چقد برا این ن ...

انشالله که راحت میرم دعا کن راحت باشه همه کارهام

آخه چقدر شوهرم تنها باشه؟ دوری اصلا خوب نیست آدمها غریبه میشن با هم

راستی پست بالایی رو تغییر دادم بخونش دوباره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشالله که راحت میرم دعا کن راحت باشه همه کارهام آخه چقدر شوهرم تنها باشه؟ دوری اصلا خوب نیست آدمها ...

فعلا شوهر رو بیخیال 😂اون فندق رو بچسب😍😍😍...ایشالا که بسلامتی بهم میرسید 

به امید خدا که بهترینها در انتظارت هست و هرجور خدا صلاح میدونه پیش روت بیاره و چه ایران چه آمریکا بسلامتی نی نی رو متولد کنی 

راستی من اینو نپرسیدم ...جنین از خودت و همسرت بود دیگه درسته؟

سلام عزیزم مرسی از احوالپرسیت❤️ انشالله قسمت خودت بیای از نی نی برامون بگی 😍برام دعا کن عزیزم 🙏🏻 ...

از این خاله ها ما هم زیاد داریم 🤐🤐🤐🤐🤐🤐

من بهش گفتم تو اصلا نگران نباش من به محض باردارشدنم اول به تو خبر میدم ....

اخ حرف دل من زدی از غریبه و فامیل هر کی من میبینه میگه چقدر تنبلی من همسن تو بودم سه تا بچه داشتم اخه یکی نیست بهش بگه به تو چه انگار ما عقل شعور نداریم 

سلام آنا جون خوبی گلم؟ مبگم یه سوال داشتم یکم برام عجیب بنظر میرسه  دختر همسایمون ۴۵سالشه میک ...

عزیزم خوب نمیشه دقیق گفت..... 

بستگی به ذخیره تخمدان داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداروشکر تکون خورد۔ن بتامتازون نزدم چطور؟

خدارو شکر..... 

نگران نباش..... 

عزیزم چون تو این هفته معمولا بتامتازون تجویز میشه البته بستگی به دکترت داره من سر هر دو تو این هفته ها داشتم..... 

بتامتازون کلا میگن تحرک رو کم میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com