2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046564 بازدید | 684528 پست
چه روزی باید شیر پخش کنم من نیت کردم 72پاکت شیر پخش کنم نمیدونم باید شب عاشورا باشه یا 7محرم روز علی ...

ای جانم قبول باشه عزیزم حاجت روا بشی انشالله. ۷ محرم باید پخش کنی گلم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره اینم هست کاملا درسته 

آره مهگل جون یکی از دوستام که میخواست جنینشو اهدا کنه به شخص خاصی مرکز گفته بود به این دلیل اصلا همچین چیزی امکان پذیر نیست

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم الان تازه ۱۳ هفتم تموم شده، برام نوشته اهن و کلسیم، زود نیست؟ بزارم همون ۱۸ بخورم بنظرت؟

مولتی ویتامین چی؟ اونو برات تجویز کردن؟؟

دکترت تجویز کرده عزیزم حتما چیزی بوده که زودتر تجویز کرده،پس بهتره مصرف کنی کلسیمو فقط باید آب زیاد بخوری باهاش 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فدات بشم فردا روز شیر خوارگان نمیدونم برم مصلی بخش کنم دو دلم نمیدونم چه کنم 

عزیزمی.هر جا که بهت نزدیکه و راحت تری هیچ فرقی نمیکنه همون محلتون هم پخش کنی خوبه کلی بچه ها ذوق میکنن😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره مهگل جون یکی از دوستام که میخواست جنینشو اهدا کنه به شخص خاصی مرکز گفته بود به این دلیل اصلا همچ ...

آره مام مثلا میتونی به شخص خاص اهدا کنی ولی مرکز جنین بر میداره و با جنین داخل بانک عوض میکنه و رایگان میده به اون طرف ولی از خود مرکز بگیری باید پول بدی بهشون 

خداروشکر دی اف آی خوب بوده. لعنت به این دی اف آی که سخت ترین درمان ماله اینه

آره البته این آزمایش برای بعد از 3 ماه درمان سنگین با تمام مولتی ویتامینا و رژیم و... بود نمیدونم قبلش dfi چند بود، چون مرکز قبلی که میکرو کرده بودم ذره ای اعتقاد به این آزمایش نداشتن و توکل به خدا فرتی منو وارد سیکل کردن حتی آزمایش ذخیره هم ازم نگرفتن، از 17 تا تخمک فقط 3 جنین برام تشکیل شده بود ممکن بود بالا بوده باشه

خنک نگه داشتن بیضه ها شنیدم برای dfi خیلی جواب میده 

قربونت یادم‌میادآزمایش‌ایمنی‌وایناروداده‌بودی مشکلی‌نداشتی؟

داشتم یه کوچولو ایمنی یه کوچولو انعقادی

نصف پردنیزولون میخورم آسپرین و انوکسا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یه‌تومن‌برایدونه‌جنین

بله عزیزم هرچی تعداد جنین کمتر باشه هزینه فریزش بیشتره

من یک ماه پیش ۵ تا جنینو دادم ۲۵۰

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا راجع به هیدروکسی منم اصلا اطلاعات ندارم برای چیه هرشب نصف میخورم  هیسترو هم دکترم خودش پی ...

پي ار پي نكردين؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
چطوری دختر؟نرفتی واکسن بزنی؟

سلام عزیزم، کجا بودی کم پیدایی عزیزم؟؟؟ 

والا اسم هرچی واکسن میادا مو به تن من یکی سیخ میشه اصلا سکته میکنم از اسم واکسن باورت میشه؟ 

فعلا حبس کردم تو خونه خودمو با کسی ارتباط نمیگیرم همسرمم بی نهایت رعایت میکنه دست خودم نیست فوبیا گرفتم نسبت به واکسن اما چندجا خوندم واکسن استرازنکا واسه خانمای باردار مجازه

برای منم میریخت اصلا لک اینا هم نداشتم تا روز ۱۳ لک دیدم که ۱۴ رفتم آزمایش منفی بود قطع کردم پریود ا ...

ممنونم عزیزم

فداتشم عزیزم خوبه😍😍اره راست میگی اگه ریسک داشت حتما دکتر میگفت مرسی عزیییزم پس منم میرم دیگه پناه ...

اونم ماهایی که دکتر میدونه انقدر سخت بدست آوردیمشون

من به خاطر تزریق واکسن لعنتی اوایل به دکتر پیشنهاد دادم برم اون تستی که از بند نافش نمونه میگیرن و میدن آزمایش ببینن بچه سرخجه داره تو خونش یا نه بدم گفت اون 4 %احتمال سقط داره من هرگز این ریسک و برات نمیکنم پس خیالت راحت باشه قربونت برم