2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
نه هنوز گلم .فردا سونو دارم .دعا کن آندومترم خوب رشد کرده باشه

عزیزم نظر دکترت درمورد چسب جنین و پی آرپی و تعداد جنین انتقالی چی بود؟  

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جونم .زایمانت آبان هست؟برای من ان تی زده ۱۰ آذر .ولی اگر خدا بخواد و به موقع بیان یه دو هفته زودت ...

بهتره اصلا از خونه بیرون نریم، این ویروس جدید افتضاحه، خیلی از آشناها مریض شدن و فوت کردن.

مراقب خودتون باشید.

چرا ؟به خاطر شباهت ژنتیکی عوض میکنن؟ ببخشید زیاد سوال میکنم اون وقت دیگه بابت جنین از طرف پولی رو ن ...

ببخشید من جواب میدم یکی از دلایلش اینه اون بچه چون بچه واقعی اون خانوادس میتونه ادعای ارث و میراث کنه به این خاطر اصلا شما نباید اهدا کننده رو بشناسی

حتی اگه شما جنین اهدا کنید اون میره تو بانک از بانک یه بسته دیگه تحویل اون زوج میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
وای خدا روشکر انشالله بسلامتی زایمان کنی مرسی که همه رو‌گفتی واقعا چقدر امید دادی!!!! الهی خدا ب ...

بخدا من یه روزی جای تک تک شما بودم با تموم مشکلات خودم حتی 0.01 درصد احتمال نمیدادم باردار شم، نه من حتی دکتر ابن سینا هم یه ذره احتمال نمیداد که بهم نگفت اول برو تست بارداری بده بعد واکسن سرخجه بزن، من زدم و حامله بودم، من موندم استرس عوارض واکسن روی جنینم

من به عشق ivf و اینکه دیگه تموم مشکلاتم پیدا شده و دیگه حتما مامان میشم اینبار کلا اون ماه بیخیال بچه بودم حتی تمام آمپولامم خریده بودم الهی ازین معجزه ها نصیب تک تکتون بشه ناامید نباش فقط همین

الهی به حق این روزای عزیز سال دیگه نینی تو بغلت باشه عزیزم اونم با معجزه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دکتر من تا روز دوازدهم تجویز کرده.هر سه روزنصف آمپول،به نظرت روز چندم میتونم بی بی چک بزنم؟

دیگه فکر نکنم بتونی بی بی چک استفاده کنی چون سریع مثبت کاذب میشه . البته بستگی داره روز چندم بهت گفته آزمایش بتا بدی ؟ 

اگه ۵ روز از تزریق آمپول بگذره بی بیچک واقعی میشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
بخدا من یه روزی جای تک تک شما بودم با تموم مشکلات خودم حتی 0.01 درصد احتمال نمیدادم باردار شم، نه من ...

الهی برای همه خدا معجزه کنه،الهی تو زندگی همه معجزه بشه!!!

پارسال دقیقا همچین روزی منم انتقال دومم،رو انجام دادم و به حضرات رقیه گفتم از این سه تا جنین بلاست بهم هدیه عالی بده!اما نشد!!بماند که چقدر قبلش تلاش کردم از لاپارا و خراش و مولتی ویتامین تا کلی چیزهای دیگه!

نشد!!!!خدا نخواست!!!

امسال اصلا نمیتونم دعا کنم برای خودم

بغض گلوم رو‌میبنده!!!

فقط 

برای همه مریضها،همه گرفتارها،همه جوونها

و خانمهایی که سالهای جوونیمون رو بجای شادی و تربیت درست فرزند،با حسرت در انتظار فرزند از مطب این دکتر به اون دکترمیرین،برای همه ی شما دوستای گل و پاک و معصومم دعا میکنم،

تا خدای مهربون برای همه معجزه کنه تا با خیرهمونی بشه که میخوان!!!!!

شما هم برای من یه صلوات بفرستید تا اینهمه سختی بزودی به یه آرامش تبدیل بشه و دل خودم وهمسرم شاد بشه!مخصوصا مامانم که با وجودبیماریش فقط و فقط به فکر من هست!!!! 😭😭😭😭💚💚💚💚

دوستان اهن و کلسیم رو از چند هفته شروع کردین؟ باید اسید فولیک قطع بشه و اهن شروع بشه؟

والا جفتش برای من از هفته 18 شروع شد، 

من چون مینور بودم یهو یادش اومد گفت آهن نخور همون اسید فولیک دوباره بخور

مولتی ویتانین از هفته 12 شروع شد

الهی برای همه خدا معجزه کنه،الهی تو زندگی همه معجزه بشه!!! پارسال دقیقا همچین روزی منم انتقال ...

قربون دلت برم عزیزم، فقط بسپر به خودش بخدا نفسم از جای گرم در نمیادا تک تک این حالارو تجربه کردم و با تمام وجود درکت میکنم قربونت برم اینجوری نکن توروخدا با خودت تا جون داری واسه هدفت بجنگ میدونم که اون روز دور نیست اگه قابل باشم با معجزم برات دعا میکنیم دوتایی

دوستانی که مثبت شدین @چیکا  @2aftab     بعداز انتقال فقط طاق باز ...

خودتو درگیر اینا نکن عزیزم.به پهلو خوابیدن مال ماه۱۶ ۱۷به بالا بارداریه.یعنی الان تاثیری تو منفی و مثبت شدن نداره

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام عزیزدلم، نینی جون خوبه؟ والا منم شنیدم که ضرر داره اما اینی که شما میگی رو واسه 4 بعدی شنیدم من ...

فداتشم عزیزم خوبه😍😍اره راست میگی اگه ریسک داشت حتما دکتر میگفت مرسی عزیییزم پس منم میرم دیگه پناه بر خدا

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزيزم من به پهلوي چپ ميخوابيدم اتفاقا خونرساني بهتره. چرا طاق باز ميخوابي مدام؟ هرجور راحتي بخواب&nb ...

دوستم چطوری.فندوق ها چطورن؟همه چی خوبه؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
در چه حالی مامان ندا

سلام عزیییزم خداروشکر خوبم دیگه حتی تهوع که تنها علایم بارداریم بودم ندارم دریغ از یه تکون و نشونی😂😂😂خودت در چه حالی نی نی چطوره؟؟؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏