2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046685 بازدید | 684536 پست
بستگی به مرکز داره عزیزم مام میشه جنین شما به طرف اهدا میکنی ولی اونا جنین با جنین بانک عوض میکنن و ...

چرا ؟به خاطر شباهت ژنتیکی عوض میکنن؟

ببخشید زیاد سوال میکنم اون وقت دیگه بابت جنین از طرف پولی رو نمی گیرن ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مرسی گلی،شما خوبی؟  حتما بزنین هر موردی که اجازه دادن و اصلا شک نکنین، اوایل تمام و ...

پس رفتم دکتر بگم نامه بدن بهم.الان سینوفارم و آسترازینکا گویا مجوز گرفته برای خانومهای باردار با شرایط مشابه ما .از این۲تا اگر دستم باز باشه کدومو بزنم؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
واقعا واسه خدا کاری نداره  حالا شما بین صفر و یکه ما صفر مطلق حتی دوبارم به فاصله 1 هفته آزمای ...

مرسی مهربون

ممنونم برام آرزوهای قشنگ کردی😘 

انشالله نی نیت رو سلامت بغل بگیری👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم تقویتی به شوهرت دادی چیزی 

من ۲۰روز قبل از پانکچر روزی یه شیشه عرق کاسنی یه شیشه یه داروی گیاهی بود تقویتی جینسینگ و اینا داشت و یه قرص هست که فرتیل چیه الان خاطرم نیست برای تقویت اسپرمه روزی سه تا میخورد

اینارو دادم بهش ماسری قبل ۱۲تا جنین داشتیم ۲تاش پسر بود ولی این سری فکرکنم تاثیر اینا بود که پسرا بیشترشد

ای خدا به حق امام حسین تمام دوستانی که دو این تاپیک هستن و منتظرن به آرزوی دلشون برسون منم در کنار این دوستان در نظر بگیر.انتظار خیلی سخت تر از اون چیزیه که تصور کنی خیلی سخت الهی همه ی دوستان به آرزوی قشنگ مادر شدنشون برسن         

دوستانی که مثبت شدین @چیکا  @2aftab     بعداز انتقال فقط طاق باز ...

عزيزم من به پهلوي چپ ميخوابيدم اتفاقا خونرساني بهتره. چرا طاق باز ميخوابي مدام؟ هرجور راحتي بخواب 

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم من به پهلوي چپ ميخوابيدم اتفاقا خونرساني بهتره. چرا طاق باز ميخوابي مدام؟ هرجور راحتي بخواب&nb ...

نمیدونم چرا فکرمیکردم باید همش طاق باز خوابید خدا خیرت بده جواب دادی داشتم از کمردرد میمردم