2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خدابزرگه با مرفولوژی صفر یعنی فقط باید خدا بخواد. Dfi هم زیاد بود؟ شاید با مصرف دارو شرایط ب ...

Dfi همسر من 25

یعنی خوبه؟

دکتر ببخش گفته مشکل نداره مشکل از تخمک من یبار پانکچر کردم جنین نشد

سلام  دوستان سیکل بلند انتقال چطوریه؟ میشه بگین از چند پریود ال دی میخورین یا چه داروهایی&nbs ...

سیکل بلند ۴۵ روزس از روز سوم پری ال دی میخوری بعد از ۱۴ روز از مصرف ال دی بهت اامپول میده هر روز صبح به بازو میزنی پریود که شدی دوم و یوم میری بعد تو اون سیکل بسته به زخامت رحمت برات انتقال میده ولی به من این بار ال دی نداد به جاش دوفاستون داد و یه دونه امپول کهروز ۲۱ میزنم شاید چون میخواد هیسترو کنه این سیکل نداده

خدا رو شکر که خوبی.دیدم چند وقتیه ازت خبری نیست نگران شدم.این دردا هست عزیزم.منم هر روزی یه دردی دار ...

واقعا من احساس میکنم روزها نمیگذره ولی اطرافیان میگن خیلی زود میگذره.

هر روز میگم خداکنه زودتر آبان بشه، برم واسه زایمان

واقعا معنای عظمت خدارو با وجود معجزه تو دلم درک کردم عزیزم Dfi 16 بود خوشبختانه دارو که از 3 ماه ق ...

وای خدا روشکر

انشالله بسلامتی زایمان کنی

مرسی که همه رو‌گفتی

واقعا چقدر امید دادی!!!!

الهی خدا به همه ی زوجهایی که بچه میخوان به راحت ترین شکل ممکن بچه بده!!!

منم پنج سال هست فقط دکتر میرم 

و‌نه سال هست عروسی کردم!!!

نمیشه!

از انتقال!پانکچر!دکتر! از همه چیز خسته شدم!

خدا الهی خودش درمانمون کنه و خودش دکترمون باشه

Dfi همسر من 25 یعنی خوبه؟ دکتر ببخش گفته مشکل نداره مشکل از تخمک من یبار پانکچر کردم جنین نشد

بله dfi زیر ۳۰ خوبه

البته بستگی داره مراکز ناباروری آزمایش داده باشی یا نه.

ذخیره خودتون هم مهمه.

مرفولوژی هم مهمه و دکتر و جنین شناس،داروهایی که بهتثن دادن

و خیلی چیزها

@زینبی_بابا   سلام عزیزم.خوبی؟گل پسرت چطوره؟عزیزم یه سوال.نظرت راجع به این بخشنامه که برای وا ...

سلام عزیزم مرسی گلی،شما خوبی؟ 

حتما بزنین هر موردی که اجازه دادن و اصلا شک نکنین، اوایل تمام واکسن ها برای بارداری و شیردهی ممنوع بود ولی الان نه چون مطالعات بیشتر شده

خانم های باردار ریسک بستری بالایی دارن، خانم های باردار به خاطر فیزیولوژی بارداری ظرفیت ریه شون کم هست، دیگع دور از جون درگیری ریوی هم بیاد

تازه خود کرونا ریسک زایمان زود رس و فشار خون بالا میاره، پس هر کس واکسن رسید دستش بزنه، حالا برای خانم های باردار اون دو تا واکسن مجاز استفاده بشه حتما 

لطفا اگر مارک واکسن خاصی مد نظرتون هست(یکی از دوستانم شیر میداد منتظر برکت بود، و ریسک کرد) این ریسک رو انجام ندین، هر چی مجوز دادن سریع در اولین فرصت بزنین 

نمیگم برکت بده ولی تعصب روی مارک خاص به خرج دادن تو این وانفسا منطقی نیست

همسر خودم تنها گزینه ایی که داشت برکت بود، بهش گفتم عالیه اگر نزنی چند ماه باید منتظر بمونی 

ولی اینکه مادری صبر کنه تا بچه رو از شیر بگیره بعد فلان واکسن رو بزنه منطقی نیست

چکارکنم بخورمش یاذنه

آخه همه آسپرین و انوکسا قطع میکنن واسه هماتوم

کاش با یه دکتر دیگه یا یه پریناتولوژیست ویزیت بشی،مثلا جواب سونو رو بدی همسرتون ببره مطب و دکتر با شما تلفنی صحبت کنه، خودت بمون خونه گلم