2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست
ای جانم ببخشید قربونت برم شرمنده اشتباه رپلای کردم  شمام تا آزمایش ندادی امیدوار باش قربونت بر ...

دشمنت شرمنده عیب نداره

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خدا هنوز منو لایق مادر بودن ندونسته دیگه چه برسه به دوتا نی نی 

نزن این حرف همه لایق مادر شدنن فقط وقتش باید برسه یکی دیرتر و یکی زودتر منم 4 سال چشم انتظار بودم همه ی راههارم رفتم و انتقال منفی بعدش خدا برام معجزه کرد اونم تو اوج ناامیدی

به دلم افتاد به فال نیک بگیر ایشالله یه دوقلوی ناز به زودی قسمتت میشه بعد یاد من بیوفت😉

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای خیلی ناراحت شدم 😔😔😔 رفتی سونو؟ شاید سقط نشدن

عزیزم رفتم سونو گفت پشتش لخته خونه فقط ۱۰روز بخواب

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
اي جونم نميدونم چه كلمه اي ميشه گفت واسه اينكه دل مهربون تون اروم بگيره فقط دعا ميكنم به زودي معجزه ...

مرسی عشقم

نه عزیزم هر خونریزی که سقط نیست برو یه سونو بده

سونو دادم میگ پشتش خونریزی ینی چی گفت احتمال موندش هسد احتمال سقطشم هست

سلام عزیزم ،نههههههههه دور از جون گلم برای ماها که ivf هستیم خون ریزی طبیعی هست، فقط با دکترت چک کن ...

گلم الان رفتم گفت پشتش لخته خونه باید استراحت کنی ببینم میمونه یا نه بهم اسپرینم داد ک بخورم

گلم الان رفتم گفت پشتش لخته خونه باید استراحت کنی ببینم میمونه یا نه بهم اسپرینم داد ک بخورم

عزیزم اینجا اکثرمون با هماتوم سرو کله زدیم

سقط چیه

فقط خیلی استراحت کن

ده روز کمه کلا استراحت مطلق شو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بعد من الان خونریزی  دارم چرا برام اسپرین نوشته

همه دکترا اسپرین رو قطع میکنن !!!

کاش بهت انوکسا میداد

ولی دکترته دیگه بیشتر میدونه بهش اعتماد کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم اینجا اکثرمون با هماتوم سرو کله زدیم سقط چیه فقط خیلی استراحت کن ده روز کمه کلا استراحت مطل ...

ینی فقط برم دستشویی بیام

همه دکترا اسپرین رو قطع میکنن !!! کاش بهت انوکسا میداد ولی دکترته دیگه بیشتر میدونه بهش اعتماد کن

انوکسا مث اسپرین برا رقیق کردنه خونه

اره قربونت برم یعنی پری سوم دقیقا تاخیر داشت مثل شما، ذره ای هم امید نداشتم با مورفولوژی صفر طبیعی ب ...

چقدر خدابزرگه

با مرفولوژی صفر یعنی فقط باید خدا بخواد.

Dfi هم زیاد بود؟

شاید با مصرف دارو شرایط بهتر شده بود؟میشه بگید اگر دارو مصرف میکردن چی بود؟

خودتون مشکل نداشتید؟

ینی فقط برم دستشویی بیام

اره

انوکسا مث اسپرین برا رقیق کردنه خونه

اره گلم

سلام دوستای عزیزم من از صبح هرقدر تلاش میکنم نمیتونم روی پیام   کسی ریپلای کنم من از دیروز دار ...

بچه ها اگه کسی تجربه داره یا از دیگران چیزی در این رابطه شنیده ممنون میشم راهنمایی کنید

شده کسی بعد از 14 روز جنینش لانه گزینی کنه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40