2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام روز دوازدهمم الان دیدم که لکه بینی در حد رگه های قهوه ای دارم و البته کمر درد و دل درد  چ ...

سلام شیاف اگه داری بدار و دراز بکش هیچ کاری نکن احتمال خیلی زیاد لانه گزینی هست بی بی چک هم بزنی نشون میده الان 

مرسی عزیزم  پروانه جان چقد دیگه میتونم برم توی سیکل؟و پیشنهادی داری برای تقویت همسر؟

من این بار براش از ۴۵روز قبل تخمک کشیم اسپریژن کیوتن فولیک اسید دادم ومیگن فرتیل اید مردان هم هست اونم خوبه تا وارد تخمک کشی شدم حدوا دوماهی خورد ولی دکترا اصلا به تقویتی اع۰تقادی ندارن ومیگن رو پسر شدن جنین اثر نداره ولی من گرفتم تا خیالمراحت بشه

مرسي از پاسخگوييت عزيزم پس راجب قرص پردنيزولون با پزشكم مشورت كنم اخه يك دوستي دارم دانشجوي پزشكي او ...

اره اتفاقا منم به دکترم گفتم تا الان انقدر هزینه کردم وکمی بهش اصرار کردم گفتم هرچی فکر میکنی شانس لانه گزینی رو ببره بالا بکن به ماماش گفت این قرصم اضافه کن

سلام 😭

من ۷هفته باردار بودم دو قلو قلبشم یکیش یک هفتست تشکیل شده بود اما یکیش نه 

استراحتم میکزدم اما دیشب یهو افتادم رو خونریزی شدید 

سقط شدن چیکار کنم اخه من 😭

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ممنون عزیزم نمیدونم والا تا ببینیم خدا واسمون چی درنظر گرفته

به نظرتون رژيم و اي يو اي واسه جنسيت جواب نميده؟ 

واسه خودم ميپرسم كه اگر نشد با رژيم اقدام كنم. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
اره اتفاقا منم به دکترم گفتم تا الان انقدر هزینه کردم وکمی بهش اصرار کردم گفتم هرچی فکر میکنی شانس ل ...

عزيزم شما هيسترو انجام نميدين  قبل از انتقالتون؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
کس هست که بعد از انتقال جنین hcg  زده باشه؟

بله عزیزم من روز چهارم و روز هفتم نصف آمپول 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

سلام دوستان من امروز روز دوازدهمم و امروز صبح بی بی زدم و منفی شد بنظرتون هنوز امیدی هست اصن خورد تو ذوقم 😭😭😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام روز دوازدهمم الان دیدم که لکه بینی در حد رگه های قهوه ای دارم و البته کمر درد و دل درد  چ ...

ان شالله که با خبرای خوش بیای .

من که مطمعنم منفی شدم بی بی چکم منفی شد دارم میمیرم از غصه