2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
تو گروه بودن مامانا نگران نباش عزیزدلم، بعد که رعایت کردن مایعات و خوب شدن تازه برعکسشم بود که آب دو ...

باشه گلم، ممنون عزیزم، باورت میشه چقده لب به چای نزدم، به نظرت آهنو پایین نمیاره؟چون هروقت خوردم بعد رفتم آزمایش خون آهن خونم پایین اومده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

دوستان برای شما هم پریود سوم بعد از انتقال منفی، تأخیر داشت؟

همیشه بعد از پانکچر و انتقال منفی پریود دوم تأخیر داره. نمیدونم چرا این ماه هم عقب افتاده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش منم دفعه قبل که رفتم سونو گفت کمه و کیسه خوابیده هست کلی ترسیدم گفت مایعات زیاد بخو ...

خداروشکر که نرمال شده گلم، اره اتفاقا اون موقع هم که رفتم آب در یه حد استکان خورده بودم که مثانه ام برای سونو خالی باشه، عزیزم روزی چند لیوان می خوردی که نرمال شد؟

سلام خانما ببخشید شرمنده ک این حرف رو می زنم دچار سوزش واژن شدم و حس عفونت دارم ولی متاسفانه از ن ...

اگه ترشح پنیری هم داشته باشی یعنی عفونت قارچی

پماد کلوتریمازول میتونی استفاده کنی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی انشالله که چیزی نیست نگران نباش  اگه خیلی کم بود دکتر ازتون تست امینو شور میگرف ...

سلام گلم، فدات تو خوبی عزیزم؟ باشه گلم، ممنون از راهنماییت مهربون    

من روز ۱۴ انتقال هستم خود دکتر رستمی دکترم هست ، من امروز بیبیچک‌زدم منفی بود خودشون میگن تا قبل از ...

به سلامتی عزیزم، انشاءالله که با بتای تپل مثبت دلت شاد شه گلم، آمپول hcg هم داری؟ الان بی بی چک خیلی زوده بخصوص که اگه hcg هم زدی ممکنه کاذب نشون بده، من روز 18 و 19 انتقال بی بی زدم مثبت شد، 21 ام رفتم آزمایش و خداروشکر مثبت بود، 5،6 روز بعد از hcg بی بی چک دیگه معمولا درست نشون میده، من 6 روز بعد از آخرین تزریق تست گذاشتم، شما هم بزار همون 18 یا 19 انتقال بی بی بزن درست تر نشون میده.

نه مشکلی نیس کم کم قطع میشه منم عکس رنگی دادم اینجوری بودم چند روزی هم لک داشتم کم کم خوب شد منم رسی ...

آخه تو پری میگن نباید حمام رفت ، چون سریع رحم آب میکشه ، میگم الانم که خونریزی دارم بد نباشه

جواب عکست خوب بود؟ بعضی ها میگن خونریزی داشتی یعنی لوله هات بسته بودن

چقد زود گفته بخوری من گفتن نوبت بگیر برا روز 10 پریود که سه روز قبل از عکس رنگی و سه روز بعد از عکس ...

نه به من اینجور نگفت ، دستیارش برام نوشت ، گفت از روز پنج بخور روز هشت برو عکس بده ، من گفتمش اکثرا پریم تا ده روز طول میکشه ، گفت خو هروقت تمام شد برو ، اما برا قرص دیگه نگفت پس بذارش سه روز قبلش ، منم از همون پنجم خوردم

، خود مرکز برام دایکسی سایکلین نوشته بود ، ماه قبل خوردم چون دیر زنگ زدم نوبت بگیرم بم نوبت نداد ، قرصا رو نصفه ولشون کردم ، بعد عفونت شدید گرفتم ، که دکتر بجا داکسی برام سیپروفوکساسین نوشت

یادم نبود دکترم رفته مسافرت ،گفتم میرم خونه زنگ میزنم از منشیش میپرسم ، تا دیدم خاموشه یادم اومد

خداروشکر که نرمال شده گلم، اره اتفاقا اون موقع هم که رفتم آب در یه حد استکان خورده بودم که ...

اوایلش روزی 4 لیتر میخوردم 

ولی الان نمیتونم دیگه 3 لیتر میخورم تقریبا 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خانوما  تا چند روز باید استرادیول مصرف کنیم ک بعدش انتقال بدن؟؟

از روز سوم پریود

انتقال هم از روز 13 تا 26 پریودی  برای هر کسی تفاوت داره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اگه ترشح پنیری هم داشته باشی یعنی عفونت قارچی پماد کلوتریمازول میتونی استفاده کنی

نه پنیری نیست

ولی ببخشید ترشح زرد رنگ دارم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
باشه گلم، ممنون عزیزم، باورت میشه چقده لب به چای نزدم، به نظرت آهنو پایین نمیاره؟چون هروقت خوردم بعد ...

چرا اخه بابا کمرنگش کاری نداره در حد چند قطره که فقط از بی طمعی دربیاد بتونی بخوری، از هفته 18 هم که مکمل آهن تجویز میکنه دکتر، البته من چون مینور بودم برام اهن ننوشت فقط اسید فولیک دارم همچنان

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوستان برای شما هم پریود سوم بعد از انتقال منفی، تأخیر داشت؟  همیشه بعد از پانکچر و انتقال منف ...

برای من تاخیر داشت چون نینی داشتم تو دلم، تست زدی؟؟ شاید معجزه خدا شامل حالت شده عزیز دلم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️