2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046705 بازدید | 684539 پست
میگم بچه ها از کاربر محمد مجتبی خبری نشد🤔🤔خیلی تو فکرشم آخرش نفهمیدم بتاش چه جوری شد

@محمدمجتبی   عزیزم بیا از خودت خبر بده، انشاءالله خوش خبری

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چیکا برای تو هم کم بود؟ هندونه که چون خودم مزاجم سرده بخاطر سردیش نمی تونم بخورم، میوه های تابستونی ...

عزیزم هندونه خیلییی خوبهه...کاش میشد بخوری..حتی شده چای کم رنگ..شربت بخور اگه نمیتونی آب بخوری..یه بطری آب دم دستت باشه همین جوری کم کم بخور..خوب میشه نگران نباش

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم بالاخره بعد از کلی گشتن تونستم ی دونه پیدا کنم بزنم تا فردا ببینیم چیکار میتونم بکنم تو ا ...

خوب خدارو شکر که پیدا کردی 

من تا هفته 9 داشتم هپارین و بعد اون کرد روزی 1 دونه انوکسا 4000، حالا چون سخت گیر میاد شاید بهش بگی از همین الان بکنه انوکسا به من گفت هپارین قوی تره تا هفته 9 باید هپارین بزنی، من چون مشکل انعقادی دارم باید تا اخر داشته باشم شمام اگه شرایطت اینه فعلا داریش 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها ازاین ب بعد تا موقع زایمان چقدر باید هزینه کنیم  

من که هر ماه ویزیت و سونو میشه 250 داروهام انوکسا و مولتی ویتامین و شیاف میشه نزدیک 700 تومن با بیمه تامین

به غیر سونوهای جانبی که مینویسه باید بیرون انجام بدی

مثلا من سلفری و سونو غربالگری اول شد 4 تومن آزمایشای غربالگری هرکدوم 700 تومنه

حالا حالاها هزینه داری تبسم جوووونم😂😂😂 ولی لعنتی هزینه هاشم شیرینه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان، کسی بوده مایع دور جنینش کم باشه؟ دیروز دکتر بهم گفت مایع دور جنین کمه، باید مایعات بخور ...

تو گروه بودن مامانا نگران نباش عزیزدلم، بعد که رعایت کردن مایعات و خوب شدن تازه برعکسشم بود که آب دور جنین زیاد بود😁😁چای خیلی خیلی کمرنگ بخور میدونم سخته من خودم بیشتر از 8، 9 لیوان نمیتونم بخورم واقعا

سلام دوستان، کسی بوده مایع دور جنینش کم باشه؟ دیروز دکتر بهم گفت مایع دور جنین کمه، باید مایعات بخور ...

عزیزم نگران نباش منم دفعه قبل که رفتم سونو گفت کمه و کیسه خوابیده هست کلی ترسیدم گفت مایعات زیاد بخور 

بعد تو این دو هفته اب زیاد خوردم دفعه بعد که رفتم سونو گفت نرمال شده ولی بازم مایعات زیاد بخور 

تو نت سرچ کردم نوشته بود مایع دور جنین هر یک ساعت عوض میشه شاید اون چندساعت اب کم خوردی 

و اگه خیلی کم بشه مایع بستری میکنن و سرم بهت وصل میکنن پس زیاد کم نبوده با اب خوردن اوکی میشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها ازاین ب بعد تا موقع زایمان چقدر باید هزینه کنیم 

بستگی به دکترت و داروهات داره 

مثلا اگه انوکسا داشته باشی گرونه 

اگه ای وی ای جی داشته باشه که دیگه هیچی 

من تقریبا ماهی سه تومن میشه هم انوکسا دارم هم ای وی ای جی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام عزیزم خوبی انشالله که چیزی نیست نگران نباش  اگه خیلی کم بود دکتر ازتون تست امینو شور میگرفت من تو بارداری قبلی البته ماه های اخر بودم ازم این تست رو گرفت که مطمئن بشه نشتی کیسه اب ندارم فقط فقط مایعات زیاد بخور چای بخور سه لیتر اب در روز بخور اگه برات مشکله به دکترت بگو بهت سرم بزنه که اب بدنت تامین بشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
آره عزیزم، دکترم سارا فلاحی بود، مرکز رستمی برام انتقال داد، در چه مرحله ای هستی؟

من روز ۱۴ انتقال هستم خود دکتر رستمی دکترم هست ، من امروز بیبیچک‌زدم منفی بود خودشون میگن تا قبل از ۲۱ روز نه بیبی بزارین نه ازمایش بدین میخاستم بدونم شما هم اینجوری بودین ؟

بعد دکتر بهم سیپروفوکساسین داد از روز پنجمم بخورم برا عکس رنگی

من دهم پریم تمام شد که رفتم عکس دادم روز دهم هم قرصم تمام شده ، نیازه برم دوباره بخرم ادامه بدم چون تازه امروز عکس گرفتم

دکتزمم رفته مسافرت

@زینبی_بابا    

زینب جان پیام بالاهم بخون اگه آنلاینی

سلام خانما

ببخشید شرمنده ک این حرف رو می زنم

دچار سوزش واژن شدم و حس عفونت دارم

ولی متاسفانه از نظر روحی توان رفتن ب دکتر رو ندارم

کسی می دونه چ دارویی باید استفاده کنم؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
سلام ، خانما من عکس رنگی دادم امروز خونریزی دارم میخوام برم دوش بگیرم ، از محیط اونجا بدم اومد میخو ...

نه مشکلی نیس کم کم قطع میشه منم عکس رنگی دادم اینجوری بودم چند روزی هم لک داشتم کم کم خوب شد منم رسیدم خونه فورا دوش گرفتم ولی سریع اومدم بیرون

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بعد دکتر بهم سیپروفوکساسین داد از روز پنجمم بخورم برا عکس رنگی من دهم پریم تمام شد که رفتم عکس دادم ...

چقد زود گفته بخوری من گفتن نوبت بگیر برا روز 10 پریود که سه روز قبل از عکس رنگی و سه روز بعد از عکس رنگی قرصاتو بخور منم همین کارو کردم سه روز قبل از عکس رنکی و سه روز بعدش ولی برا شما که نمیدونم حتما همون تعداد قرص کافی بوده داده بهت اگه بیشتر لازم بود خودش تجویز میکرد کاش از اونجا که عکس رنگی گرفتی میپرسیدی اونام خوب راهنمایی میکنن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم هندونه خیلییی خوبهه...کاش میشد بخوری..حتی شده چای کم رنگ..شربت بخور اگه نمیتونی آب بخوری..یه ب ...

باشه عزیزم، ممنون مهربونم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست