2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
سلام 😭 من ۷هفته باردار بودم دو قلو قلبشم یکیش یک هفتست تشکیل شده بود اما یکیش نه  استراحتم م ...

نگران نباش

استراحت کن و اسپرین اگه داری قطع کن و یک شیاف اضافه کن

یا همین الان دوتا امپول تو یه سرنگ تزریق کن

من خونریزی خیلی خیلی شدید کردم ولی خداروشکر هیچی نشد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گلم یه دفعه اشکال نداره، ولی حتما به مرکزتون هم بگو

سلام گلم میشه کمکم کنی من ۷هفته حامله بودم از دیشب افتادم خونریزی سقط شده؟

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
نگران نباش استراحت کن و اسپرین اگه داری قطع کن و یک شیاف اضافه کن یا همین الان دوتا امپول تو یه سر ...

دیشب ی امپول زدم وقتی خونو دیدم .

ساعت ۱۲ وقت امپولمو دوتا بزنم؟

نمیشه دارم دق میکنم  نه انوکسا نمیزنم ۱۲ظهر امپول پروژسترون ۱۲شب شیاف پروژسترون میزنم همینجوز ...

من بعد خونریزی روزی دوتا امپول سه تا شیاف و دوتا دوفاستون استفاده کردم

نگران نباش از مصرف پروژسترون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من بعد خونریزی روزی دوتا امپول سه تا شیاف و دوتا دوفاستون استفاده کردم نگران نباش از مصرف پروژسترون

شیافو همین واژینال بزارم

سلام عزیزم، خداروشکر.خوبی؟ قربونت. والا حال و اوضاع خوبی ندارم، دوباره پادرد و گردن درد و ترش کردن ...

يعني من اخر از دست اين تكون خوردن و نخوردنشون دق ميكنم😢يروز يكيشون تكون ميخوره يكيشون هيچ به روي خودش نمياره يروز هم برعكس يعني روزي نيست من حرص تكونشونو نخورم

خداياشكرت....❤️ 
شیافو همین واژینال بزارم

نه تو خونریزی شیافو مقعدی کن چون واژینال تشدید میکنه

يعني من اخر از دست اين تكون خوردن و نخوردنشون دق ميكنم😢يروز يكيشون تكون ميخوره يكيشون هيچ به روي خو ...

کتکشون بزن😅

سلام دوستان، کسی بوده مایع دور جنینش کم باشه؟ دیروز دکتر بهم گفت مایع دور جنین کمه، باید مایعات بخوری، خیلی هم مایعات می خورم در حدی که دیگه تو گلوم میاد بالا و از تهوع میخام بالا بیارم، ولی نمی دونم چرا مایع دورش کمه، خیلی نگرانم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان، کسی بوده مایع دور جنینش کم باشه؟ دیروز دکتر بهم گفت مایع دور جنین کمه، باید مایعات بخور ...

عزيزم ابميوه بخور و روزي حداقل ٢٠ ليوان اب. زياد ميشه نگران نباش ابميوه طبيعي خيلي خوبه

خداياشكرت....❤️