2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046605 بازدید | 684531 پست
سلام قربونت برم. چه حرفیه عزیزم. همین که سر زدی کلی خوشحال مون کردی. الهی به زودی زود خوش خبر باشی ب ...

سللاااام عزیزم خوبی عزیزم؟ چیکارمیکنی؟ چیکارکردی

واقعاببخش که نتونستم بیام حالم خوش نبودش فکرنکن بی معرفتم دلم پیشتون بود

الهی هممون باخبرای خوش وانرژی بخش بیایم

سللاااام عزیزم خوبی عزیزم؟ چیکارمیکنی؟ چیکارکردی واقعاببخش که نتونستم بیام حالم خوش نبودش فکرنکن بی ...

قربونت برم عزیزم. نگو اینجوری خیلیم با معرفتی. الهی ازین ببعد حال دلت همیشه خوش باشه عزیزم.هیچی منم درگیر کارای قبل انتقالم. توکل بخدا.

ان شاالله ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من اومدم جواب آزمایشم منفی بود. سعی کردم خودمو زیاد ناراحت نکنم اما همسرم خیلی ناراحته ...

گلم منم یه دختر دارم...الانم یه جنین داشتم انتقال دادم که منفی شد ولی خدا شاهده درصدی به تعیین جنسیت فکر نمی کردم و نخواهم کرد...حتی اگه پنج تا دختر یا برعکس پنج تا پسر میداشتم هیچ موقع به جنسیتشون فکر نمیکردم....ماشاءالله دو تا دسته گل داری هر لقمه ای که میخوری خدا رو شکر کن اگه خدا صلاح بدونه بهت پسر هم میده...آخه چرا خودتو اذیت میکنی...به ولله که دختر یه چیز دیگه اس..البته که پسر هم خوبه....اصلا من نمیدونم چه فرقی داره بچه آدم چی باشه اصلا نمیتونم درک کنم

سلام عزیزم واقعا منتظر خبرت بودم چه میشه کرد منم الان بار سوممه مردا همینن کمی زهش زمان بده برایه هر ...

مرسی عزیزم 

پروانه جان چقد دیگه میتونم برم توی سیکل؟و پیشنهادی داری برای تقویت همسر؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خوبه چیزایی که میخوری عالیه. کلسیم برای چی میخوری؟ نه من دکترم بهم پردنیزولون رو داده الان حدو ...

سارا جانم ميشه بگي عزيزم پردنيزولون رو واسه چي مصرف ميكنين؟ 

من كلسيم دي رو دكترم بهم داده گفتم من فك ميكنم بعد از پانكچر يك خورده دندون هام ضعيف شده گفت حتما كلسيم بخور كه تو بارداري به مشكل نخوري 

قربونت برم عزیزم. نگو اینجوری خیلیم با معرفتی. الهی ازین ببعد حال دلت همیشه خوش باشه عزیزم.هیچی منم ...

عزیزلییی ممنون ازدعات درحقم. ایول پس میخوای بزودی بری انتقال؟ ایشالله اینبار مثبت میای پیشمونننن ازخدامه

منم هنوز احتمالاابان ماه برم

خوش بحالت که دو تا فرشته داری. دیگه مواظب سلامتیت باش. سلامتیت واجب تره. بعدن دوتا داماد خدا به همسر ...

ممنون عزیزم رابطه همسر منم با پدرم دقیقا همینقدر خوب هست خداروشکر

ولی من دلم میخواد یکبار دیگه امتحان کنم چون اینبار اصلا همسرم و خودم از نظر روحی اماده نبودیم همسرم همششش دوراز خونه بود و بدون استراحت وخواب و غذای درستی رفت واسه نمونه دادن، منم در طول دوره از قبل پانکجر تا بعد انتقال همه مسئولیت خونه و بچه ها با خودم بود و اصلا کمکی نداشتم برای استراحت و اینقدر که منی که تو عمرم دست به امپول نزدم تمام تزریقا رو. خودم واسه خودم انجام میدادم، کلا تو بد دوره ای رفتیم برای سیکل، البته اول سیکل نمیدونستیم قراره اینطوربشه اما زندگی پیشبینی نشده س و اتفاقای افتاد که بی تاثیر نبود،واسه همین یکبار دیگه میخـام امتحان کنیم دیگه هرچی خدا بخواد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم عزیزم چقدر شماهاخوبید اصلا یدونه اید. باورت میشه اصلا دکترهم نرفتم میگم برای چی برم. ایشالله ...

عزیزمی خوبی از خودته. آره خدا رو شکر چون دکترم خوب بود تونست خوب ازم تخمک بگیره خدا خیرش بده. عزیزم دو تا هم عالی فعلا به این فکر کن که دوتا داری انشالله همون دوتا چراغ خونت میشن. انشالله قوی شروع میکنی❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سارا جانم ميشه بگي عزيزم پردنيزولون رو واسه چي مصرف ميكنين؟  من كلسيم دي رو دكترم بهم داده گفت ...

عزیزم من بهم گفت چون کیست اندومتریوز دارم حتما باید پردنیزولون بخورم. اونم از چندماه قبل انتقال.

عزیزمی خوبی از خودته. آره خدا رو شکر چون دکترم خوب بود تونست خوب ازم تخمک بگیره خدا خیرش بده. عزیزم ...

اره خداروشکرخدا خیربده هرچی دکترخوب وبامسئولیت هست. برات خوشحال شدم

توکل بخدای بزرگ ایشالله هرچی خیره رقم بزنه, اصلاکلی انرژی گرفتم باحرفهاتون دلم گرفته بودشدیدناامیدی

اره خداروشکرخدا خیربده هرچی دکترخوب وبامسئولیت هست. برات خوشحال شدم توکل بخدای بزرگ ایشالله هرچی خی ...

عزیزم قربونت برم ممنونم. هممون یه روزایی یه لحظه هایی دلمون میگیره ولی خب چه میشه کرد من تا منفی شدم دو روز با همسرم گریه کردیم روز سوم با ذوق دوباره درباره بچه حرف میزدیم که کجا بریم پیش چه دکتری بریم آدمی با امید زندس. فقط یه چیزی بهت بگم من این سری فقط سپردم به خدا و فقط توکلم به خودش بود و خودمو آماده هر چیزی کرده بودم چیزی که سری اول خیلی بهش پایبند نبودم نه اینکه بگم خدا رو قبول نداشتم چرا فقط توکلم بهش کمتر بود امید به همه چی داشتم و میگفتم همه چی اوکیه دیگه ولی نشد اینسری همه چیزم خودش قشنگ جور میشد اینقد آرامش داشتم که نگو. 

خیلیییییییی برات دعا میکنم گلم. دوست دارم عزیزم

اره خداروشکرخدا خیربده هرچی دکترخوب وبامسئولیت هست. برات خوشحال شدم توکل بخدای بزرگ ایشالله هرچی خی ...

عزيز دلم درگاه خدا درگاه نااميدي نيس

ان شالله يك وقت خوب هممون فرشته هاي خدا ميان تو دلمون فقط يكم مسير پر چالش تره كه با توكل به خدا و اراده راسخ قطعا بهش ميرسيم

من گاهي فكر ميكنم اين درد ناباروري يك نعمت بود باعث شد قوي باشيم صبور بشيم ديگه نترسيم و از همه مهم تر كه به خدا نزديك ميشيم

بعدم همه مامانا قديسه ان،ولي قبول كنين ماماناي اي وي افي هم خيلي مامان ترن ،،،🥰

عزيز دلم درگاه خدا درگاه نااميدي نيس ان شالله يك وقت خوب هممون فرشته هاي خدا ميان تو دلمون فقط يكم ...

سلام عزیزم ممنونم دوست جدید وخوبم... ندیده بودم شمارو😃خوبین؟ 

اره واقعا درست میگی خیلی نزدیک میشه ادم بخدا ولی امان از روزی که کم میاری دیگه حال نمازخوندن هم نیست بیخیال همه چی... خداسرکسی نیاره من همش عذاب وجدان بودم. خدا ایشالله به ماهم بچه های خوب میده فقط صبرشوبده

اره واقعاااا ماها خیلی مامان تریم ومهربونتر چون قدر بچه رو می دونیم بعدمدتها انتظار میادچشم دلمون روشن میکنه

عزیزم من بهم گفت چون کیست اندومتریوز دارم حتما باید پردنیزولون بخورم. اونم از چندماه قبل انتقال.

مرسي از پاسخگوييت عزيزم پس راجب قرص پردنيزولون با پزشكم مشورت كنم اخه يك دوستي دارم دانشجوي پزشكي اون ميگه تو پذيرش جنين اين قرص خيلي كمك ميكنه