2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046600 بازدید | 684531 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم نمیدونم والا تا ببینیم خدا واسمون چی درنظر گرفته

سلام عزیزم واقعا منتظر خبرت بودم چه میشه کرد منم الان بار سوممه مردا همینن کمی زهش زمان بده برایه هر بار شکست من بهش فرصت میدادم مردا بیشتر تو درون میریزن تا زن ها بلاخره فشار مالی زیادی تو این دوره است وبرایه ما فشار جسمی ولی همیشه زنا قویترن

سلام دوستای گلم حالتون خوبه؟ اولین شب ماه محرم هست ازهمگی التماس دعا دارم برای همدیگه دعاکنیم. من بی معرفت روببخشیدکم میام سایت. حال روحیم خوش نیست دل وماغ انتقال ندارم وقتی قبلش کلی کار هست گیج شدم

@چیکا1    

@alae    

@داداشمممم    

@2aftab    

سلام دوستای گلم حالتون خوبه؟ اولین شب ماه محرم هست ازهمگی التماس دعا دارم برای همدیگه دعاکنیم. من بی ...

سلام عزیز دلم نبینم غمتو. عزیزم باید واسه هدفت تلاش کنی نباید کم بیاری انشالله که به حق این شبای عزیز میری انتقال میدی و با همونا مامان میشی نگران نباش اول خودتو روحیتو آروم کن و بعد دوباره شروع کن. من همیشه دعاگوت هستم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیز دلم نبینم غمتو. عزیزم باید واسه هدفت تلاش کنی نباید کم بیاری انشالله که به حق این شبای عزی ...

الهی من قربونت برم عزیزمی چقدر خوبه شماخواهریا هستین. توخودت خوبی؟ چندتاجنین تشکیل شد؟ چیکارمیکنی؟ 

میدونی حسی بهم میگه قسمتم اینه نمیشه جنگید. الانم که مشکلات ایمنی وکلی کار هست قبل انتقال دیگه بدتر

ندارم عزیزم،یه دونه بود انتقال دادم

خوش بحالت که دو تا فرشته داری. دیگه مواظب سلامتیت باش. سلامتیت واجب تره. بعدن دوتا داماد خدا به همسرت میده از پسر بهتر. من یدونه بردار دارم که ایران زندگی نمیکنه. بابام به همسر من میگه من فقط باید تو رو واسه خودم نگه دارم. دوتایی شونم اینقدر بهم وابسته آن. هر جایی سفر و گردش بخوایم بریم همسرم حتما میگه بابا بیاد. خلاصه جونشون واسه هم در میره

الهی من قربونت برم عزیزمی چقدر خوبه شماخواهریا هستین. توخودت خوبی؟ چندتاجنین تشکیل شد؟ چیکارمیکنی؟&n ...

خدا نکنه جونم. خوبم شکر. اصلا این حرفو نزن خواهرم چرا آخه مگه تو اولین نفری هستی که اینجوری شده دوباره تلاش کن الان واسه مشکل ایمنی راه حل هست همه کاراتو انجام بده عزیزم انشالله برو انتقال دوباره خدا خیلی بزرگه به خودش بسپار اینجوری خیلی آرومتری. منم ۷تا جنین دارم احتمالا آبان انتقال بدم عزیزم. از خدا میخوام که به زودی همه چی برات جفت و جور بشه 

سلام دوستای گلم حالتون خوبه؟ اولین شب ماه محرم هست ازهمگی التماس دعا دارم برای همدیگه دعاکنیم. من بی ...

@alaae    

اشتباه تگش کردی بجاش یه آقا بوده اون که تگ کردی🤭🤭

خدا نکنه جونم. خوبم شکر. اصلا این حرفو نزن خواهرم چرا آخه مگه تو اولین نفری هستی که اینجوری شده دوبا ...

ای جانم عزیزم چقدر شماهاخوبید اصلا یدونه اید. باورت میشه اصلا دکترهم نرفتم میگم برای چی برم. ایشالله باشه میرم تاقبل برج9چون اونموقع یکسال میشه ازتشکیل جنین ها. 

توکل بخدای بزرگ خداروشکرخیلی نگران ذخیرت بودی وتخمکها جنینهات خوبن الحمدلله. منم2تامونده از4تا. نشه بایدبازبرم پانکچر ولی کو پول

سلام قربونت برم. چه حرفیه عزیزم. همین که سر زدی کلی خوشحال مون کردی. الهی به زودی زود خوش خبر باشی برامون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱