2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046673 بازدید | 684536 پست
آخه من خودم درخواست دو مرحله ای دادم .ماه بعد که رفتم گفتن که جنین شناسی تایید کرده .فکر کردم خودم ه ...

نه عزیزم خودشون تایید میکنن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@داداشمممم    

سلام سارای عزیزم خوبی❤میگم این استرادیول چرخشی رو خریدی؟؟؟من ماه پیش خریدم ۲۸۰..دیشب رفتم ک بخرم دارو خونه بهم گفت دیگه نیست اگه میخای ۵۰۰🤕🤕🤕🤕

گفتم بهت بگم اگه لازم داری بخر ک همییین جوری دارن گرون میکنن 🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
چکار کردی مثبت شدی؟؟؟

داروی کامل داشتم و استرس رو کامل از خودم دور کردم و انرژی مثبت کار کردم این مدت فقط فایلهای مثبت اندیشی رو گوش میکردم .. روش درست توکل کردن به خدا رو یاد گرفتم و بهش توکل کردم

بله عزیزم منتظرم اون قسمتش که گفتی پدربزرگ مادربزرگ نمیخواد دقیقا حرف دلمه. بعضیا میگن طرف بعد ۱۸ سا ...

عزیزم اگه جنبه مثبتش نگاه کنی چه بسا همین بچه توسن بالا کلی امیدوشادی و سرزندگی باخودش میاره برای پدرمادری که بقول شما۵۰ سالشون هست اینطوری نگاه کن به قضیه بعدم دل بایدسرحال باشه وگرنه سن ی عدد بیش نیست گلم

@داداشمممم     سلام سارای عزیزم خوبی❤میگم این استرادیول چرخشی رو خریدی؟؟؟من ماه پیش خرید ...

سلام عزیز دلم. خدا لعنتشون کنه زنگ زدم گفت هفته دیگه شاید بیاره حالا قراره باز زنگ بزنم. هنوز نخریدم ولی حتما توی این یکی دوهفته میگردم میخرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم اگه جنبه مثبتش نگاه کنی چه بسا همین بچه توسن بالا کلی امیدوشادی و سرزندگی باخودش میاره برای پد ...

نه عزیزم بنده نه سرحالم نه دیگه توی اون سن توانایش رو دارم اونی که داره میاره. من خودمو گفتم و جنبه مثبنی نمیبینم‌. موفق باشید گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام. دوست عزیز من تو نی نی سایت تنهام. اصفهانی نمی‌شناسم. دنبال دوست اصفهانی هم درد خودم بودم

مشکلی نیست. اینجا بچه ها خیلی با محبت به هم راهنمایی می کنند. کاری به شهر هم ندارند. کسی مشکلی داشته باشه. اهنمایی می کنند

بچه هااااا از سارایی خبر ندارین ؟ جواب آزمایشش چیشده 

همش تو فکرمه اگه اومد منو تک کنید لطفا

ان شالله خوش خبر بیاد 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته