2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
ممکنه بگی چه مشکلی رو دکترا حدس زدند واسه سقط هات که بهت ای وی اف رو پیشنهاد دادند؟

فقط گفتن شاید کیفیت تخمک پایین بوده ک با آی وی اف این مشکل قابل حل هست و هم اینکه با وجود نبود مشکل ایمنی بهم پردنیزولون دادن

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
منم واسه بار سوم میخوام پانکچر و پی جی دی بشم. اما این بار ، بار اخرمه. دیگه اگه نشد باید بیخیال بشم ...

شماهم تعیین جنسیت کردی 

تا حالا توی سیکلاتون پردنیزولون مصرف کرده بودید یا هیسترو خراش شده بودید اینترالیپید چطور؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم غصه نخور، میدونم واقعا سخته. ما کاری جز دعا از دستمون بر نمیاد  اما خدا حتما حواسش بهت هس ...

مرسی عزیزم

الهی نفست حق باشه

الهی خدا دلت رو شاد کنه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
شماهم تعیین جنسیت کردی  تا حالا توی سیکلاتون پردنیزولون مصرف کرده بودید یا هیسترو خراش شده بود ...

اره. تعیین جنسیت انجام دادم. 

بار دوم خراش انجام داده بودم و روزی که رفتم برای انتقال گفتن جنین پسر نداری. و انتقالم کنسل شد. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
منم واسه بار سوم میخوام پانکچر و پی جی دی بشم. اما این بار ، بار اخرمه. دیگه اگه نشد باید بیخیال بشم ...

عزیزم ان شالله که همون چیزی که میخواید میشه

شما دفعه های قبل چنتا جنین با جنسیت دلخپاه ولستون تشکیل میشد،؟

علت خاصی داشت که نمیشد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره. تعیین جنسیت انجام دادم.  بار دوم خراش انجام داده بودم و روزی که رفتم برای انتقال گفتن جنی ...

ای بابا ان شالله این بار کلی پسر کاکل زری تشکیل میشه و راحت هم انتقالتون مثبت میشه عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳ تا جنین بلاست،امروز روز ۱۴ بود،استرس گرفتم میگن ریسک ۳ قویی زیاده

فکر کنم سه تاش گرفته😍😄

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام 

بچه ها یه سوال : 

30 تیر پریود شدم و میخواستم برم برای سیکل انتقال 

که متاسفانه خودم و همسرم کرونا گرفتیم تازه داریم خوب میشیم به نظرتون کی دوباره برم ؟؟

ماه بعد برم خوبه تا اون موقع اوکی میشه بدنم ؟

سلام عزيزم خيلي ممنون خانمي خدا رو شكر ما خوبيم ، شما چطوري ؟ ني ني شما خوبه ؟  بله عزيزم هر ٣ ...

قربونت عزیزم 

ممنوون از راهنمایبت💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم خداروشکر کنن  ان شالله هرسه تاش سالم و سلامت میاد بغلت  خداروشکر عزیرم خیلی واسه ت ...

ممنونم عزیزم،از خدا میخوام فردا با جواب مثبت بیای و دلمونو شاد کنی😍

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
شماهم تعیین جنسیت کردی  تا حالا توی سیکلاتون پردنیزولون مصرف کرده بودید یا هیسترو خراش شده بود ...

خانمی پردنیزول به منم دادن برای چی میدن من که ازمایش ایمنی ندادم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عه پس حتما ۳ تا گوگولی تو دلته😍😍😍

تا خواست خدا چی باشه،ان شالله که همه منتظرا دامنشون سبز بشه 

برا دخترمم بتام بالا بود فکر میکردم دوقلوعه ولی نبود، رنج این ازمایشگاه بالاست مثلا نوشته هفته ۴ بتا بین ۱۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰،ک مال من هم تو رنجه،دعا کنید مشکلی پیش نیاد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دقیقا منم کشاله پام گرفته تخمدان چپم تیر میکشه دردای عجیب دیگم میاد و میره

عزیزم تو دوقلویی طبیعیه این دردا نگران نباش 

انشاالله به موقع و سالم بغلشون کنی ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷