2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
قبل از عید با دکتر طرازی انتقال دادم،هیسترو و خراش انجام داد اما نشد،الان هیچ کار خاصی نکرد اما خواس ...

انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی عزیزم ❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم قراره اوایل مهر برم همونجا بخرم.فداتشم بسلامتی خرید کنی انشالله خرید دومادیش😘😘😘

ایشالله به سلامتی،خرید واسه عروس گلت مادر شوهرجان😂😂 

دیشب داشتم به چیکا جون میگفتم من میخوام زودتر برم چون واقعا میترسم سخت بشه برام با اون شکم و نفس تنگی و دوتا ماسک گشتن تو خیابون

چون خود مریضمو میشناسم به یه مغازه قانع نیستم باید چند جارو ببینم بعد بخرم😔

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام خانما

من قرار بوده هفتم این ماه که ده روز ازش میگذرع پریود بشم ک نشدم

پریشب نزدیکی بدون مراقبت داشتم آیا ممکنه باردار بشم؟؟

هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔 
مرسی عزیزم .‌ویتامین d و مکملها  رو دکتر برات نوشت ؟ قبل پانکچر ال ارژنین خوبه ؟

سلن زینک و ویتامین دی  رو دکتر داد ال ارژنین و کیوتن خودم از دکتر پرسیدم بخورم گفت بخور ال ارژنین رو نمیدونم قبل پانکچر ولی بعضی از بچه ها تو همین جا دکترشون داده بود

َ

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

ببخشید دیر جواب دادم دوستان

داشتم گریه می کردم

جواب آزمایشم منفی بود

نمی دونم چرا نشد

فقط خدا نخواست

من همه کار کردم ولی خدا نخواست

تو زندگیم خیلی دنبال بچه دویدم(تو تاپیکم هست)اما هر چی بیشتر دویدم اون دورتر شد

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
ایشالله به سلامتی،خرید واسه عروس گلت مادر شوهرجان😂😂  دیشب داشتم به چیکا جون میگفتم من میخوام ...

خیلی ازت ممنونم

الهی ب همه ی آرزوهای خوبت برسی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
قبل از عید با دکتر طرازی انتقال دادم،هیسترو و خراش انجام داد اما نشد،الان هیچ کار خاصی نکرد اما خواس ...

واقعا بهت تبریک میگم

ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی ها رو ب سلامت بدنیا بیاری

عزیزم متاسفم،مشکل شما چیه?

مشکل ندارم

قبلا ک باردار می شدم بی دلیل سقط می شدن

حالا ک باردار نمیشم

واقعا بهت تبریک میگم ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی ها رو ب سلامت بدنیا بیاری

فدات شم،من ۵ ساله که هر ماه دکتر میرم پشت سر هم،خیلی سرزنش شنیدم از اطرافیانم،که بابا ول کن دکترو،خدا نمیخواد و از این حرفا،حرفایی میزدن که دلم شکست ازشون،یکی که تازه ازدواج کرده بود میگفت میخوام برم دکتر که خدایی نکرده مثل تو نشم،میخوام بگم خدا صدای دل شکسته رو میشنوه،اصلا ناامید نباش عزیزم هر چند الان درکش سخته

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
مشکل ندارم قبلا ک باردار می شدم بی دلیل سقط می شدن حالا ک باردار نمیشم

دقیقا مثل خودمی،آزمایش ایمنی دادی شما?من مشکل ایمنی داشتم،الان قرص میخورم و اینکه گفتم قبل از انتقال چی خوردم و چیکار کردم،واسه من که خیلی موثر بود

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...