2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
روز چند انتقالی عزیزم ؟

روز ۱۰ انتقالم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم دکترم انصاری پور هست برای منم روز انتقال داخل رحم تزریق کرد البته من قبلش به دکتر گفت ...

سلام ابحی گلم مرسی میگم همون روز انتقال بگم دیر نیست میزنه خودمون باید بریم از داروخانه بخریم یاهمون اتاق عمل داره که بزنه برام  

شما از قبل تهیه کرده بودی و روز انتقال با خودت بردی؟؟

و اینکه بعد از مثبت شدن دوز داروها باید عوض بشه یا همون مقدار مصرف بشه  من زنگ زدم میگن نمیخوا ...

تبریک میگم عزیزم مامان شدنت رو

اگر به حرف مرکز گوش بدی بهتره بذار حداقل 30 روز بعد انتقال برو که یه دفعه صدای قلبشم بشنوی، الان بری ساک خالی دیده میشه میگن دوباره 2 هفته بعد بیا خوب شما بذار یهو 2 هفته دیگه برو که که 6 هفتت بشه بعد

داروهامم روش هر مرکزی فرق میکنه خیلی از بچه های اینجا تا هفته 10 تا 12 هم استرادیول داشتن پس به حرف مرکز گوش بده و همون روال ادامه بده لطفا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
💞💞💞 سلام دوستان وقت بخیر من جمعه یعنی سه روز پیش نصف آمپول hcg زدم الان بی بی چکم یه هاله قابل دی ...

عزیزم اثر hcg گاها تا 4  یا 5 روز هم تو بدن میمونه شما 2 روز دیگه یعنی روز 12 بزن با این بیبی چک مقایسه کم اگه پررنگتر شده که ایشالله مامان شدی، مثبت فکر کن عزیزم ایشالله همین الانشم مامانی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم اثر hcg گاها تا 4  یا 5 روز هم تو بدن میمونه شما 2 روز دیگه یعنی روز 12 بزن با این بیبی چ ...

اخه من نصف آمپولو زدم ☹

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم اثر hcg گاها تا 4  یا 5 روز هم تو بدن میمونه شما 2 روز دیگه یعنی روز 12 بزن با این بیبی چ ...

میترسم به خودم امید بدم و منفی بشه خیلی اذیت میشم 

سلام ابحی گلم مرسی میگم همون روز انتقال بگم دیر نیست میزنه خودمون باید بریم از داروخانه بخریم یاهمون ...

برات مقدور نیست بری مرکز و حضوری از پزشکت بخوای؟؟ اینجوری دیگه استرس نداری که اونروز قبول میکنن یا نه این استرس الان برات اصلا خوب نیست، 

هممون این روزا رو داشتیم بخدا اما اگه زبونم لال منفی هم بشه تو 14 روز میزبان فرشتت بودی ازین لحظه ها لذت ببر ازش استفاده کن عزیزم، امید الکیم نیست ایشالله که مامان شدی

جنین چند روزه انتقال دادی؟

این هفته کلی مامان داشتیم و تاپیک رو دور مثبته ایشالله توام مامان شدی عزیزم

جنین چند روزه انتقال دادی؟ این هفته کلی مامان داشتیم و تاپیک رو دور مثبته ایشالله توام مامان شدی عز ...

پلاست . ۵ روزه

جنین چند روزه انتقال دادی؟ این هفته کلی مامان داشتیم و تاپیک رو دور مثبته ایشالله توام مامان شدی عز ...

نیلدا جون واسه منم دعا کن با معجزه ی قشنگت 😍😍🤗🤗آخرین جنینهامه..هفته ی دیگه باید برم برای سونو قبل از انتقال 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بلاست

اینجا بعضی مامانا از روز 7 انتقال جنین بلاست بیبی چک گذاشتن و نشون داده اما در حد هاله، استرس نداشته باش لطفا و فردا صبح یا پسفردا صبح دوباره تکرار کن بذار خشک بشه با این یکی مقایسه کن