2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

سلام دوستای خوبم حالتون چطوره؟ ان شاءالله که کلی مامان تو این مدت که نبودم داشته باشیم

خیلی از بچه ها رو دیگه ندیدم تو این چند صفحه ان شاءالله که حالشون خوب باشه

چه خبر از بچه های دیگه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جون انتقال دادی ؟

سلام عزیزم بله گلم یه جنین دوروزه انتقال دادم بقیه جنین هامم گذاشتن بیرون ذوب شه گفتن ببینیم چندتاشون بلاست میشن چهارشنبه تصمیم میگیریم چندتا انتقال بدیم

شما میدونی بهترین زمان استفاده از شیاف پروژسترون و آمپول انوکسا گی هست؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب عزیزم بهتره این کارو نکنی و از دکترت بپرسی چون مکمل ها حتما باید تحت نظر پزشک باشن  فولیک ا ...

زنگ زدم از پاسخگویی مرکز پرسیدم گفتن اشکالی نداره

ممنون

ببخشید عزیزم اسم شما زینبه؟

بچه ها امشب خواهرزاده ی سه سالم بهم گفت "خاله شما بچه ندالین؟" گفتم نههههه ندالیم خواهرم بهش گفت ا ...

ایشالا خواهر زادت سالم باشه عزیزم 😍

برادرزاده منم ۴سالشه همش میگه عمه نی نی شما و دایی کجاست؟میگم میاد 

لباسایی که برا نی نی خریده بودم رو یواشکی بهش نشون دادم گفتم عمه این لباسای نی نی منه 

الان رفته به باباش و همه گفته نی نی عمه زهرا رفته مسافرت چون خودم لباساشو دیدم 

همه فکر میکنن توهم زده😍😍😍

یه راز هست بین من و برادر زاده عزیزترازجانم 

امیدوارم به واقعیت بپیوند 😂😂

سلام بچه ها میدونید بهترین زمان استفاده از قرص آسپرین آمپول انوکسا و شیاف پروژسترون کی هست؟

بعد من بی کمپلکس و ویتامیین ای استفاده میکردم الان بعد انتقال باید قطع کنم یا ادامه بدم؟

@زینبی_بابا    

@مامانو_سوفی    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام به همگی

بچه ها کسی هست که pi بالا داشته باشه؟من امروز رفتم سونو ntگفت مقاومت شریان راستت بالاس 2/08 زده خیلی نگرانم من از اولشم اسپرین میخوردم گفت ادامه بده قطع نکن چرا اینجوری میشه و راه درمانش چیه!؟

سلام ب همگی من تازه عضو سایت شدم برای باردار شدن به ابن سینا میرم و دکترم هم دکتر انصاری پور هستش ام ...

سلام گلم،این امپول رو برای اکثر انتقالیا میزنن و مشکلی نداره،اسم امپولش امپول جی سی اس اف هستش خودت از داروخانه تهیه کن دکتر برا من دو روز قبل انتقال گفت تزریق کنم ،زیرجلدی هم هست ب بازو،خیلیا هم روز انتقال قبل انتقال براشون تزریق میکنن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
مبارکه عزیزم بسلامتی ایشالله 😍😍

تو چرا تیکرتو دستکاری میکنی

نمیدونی من حساسم بهش😂😂😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚