2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
عزیزم اگر نگرانی برو دکتر  ولی کلا این دردها هست، لگن داره جا باز میکنه، لیگامان های رحم داره ...

يه دنيا ازت ممنونم عزيزدلم. ديروز رفتم دكتر برام ازمايش كشت ادرار نوشت و ازيترومايسين و پماد داد بخاطر ترشح زيادم و گفت تا حدودي اين دردا طبيعي هستش و ايزوپرين رو گفت ادامه بده. ازش خواستم پرولوتون برام تجويز كنه گفت اصلا احتياجي نيست وقتي شرايط خوبه. فقط گفتش ٢٧ هفته برم كه امپول بتارو شروع كنه. مرسي كه هستي فداتشم خدا گل پسر نازتو برات حفظ كنه الهي❤️❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
خوب بالاي ٢٥ مثبته دير لانه گزيني كرده دختر بايد ٢ روز ديگه ٢ برابر شده باشه اينجوري متوجه بارداري د ...

اره گلم میدونم ولی یا عالمه فکر و خیال میاد تو ذهنم ک نکنه بتام افت کنه نکنه بارداری پوچ یا خارج رحمی باشه و ی عالمه فکر دیگه کاش ب حرفت گوش میدادم نمیرفتم ازمایش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزيزم  گفتم من بازم واسه شما ميگم اي وي اف بودم من شما اي يو اي هستي فكر كنم ٣ روز استرا ...

مرسی ممنونم از اطلاعاتت عزیزم . اینبار میخوام برم ای وی اف شانسمو امتحان کنم 

سلام گلم خوبی من دیروز روز ۱۱ ازمایش دادم بتام خیلی پایین بود ۳۲ خیلی ناراحتم

عزيزم ناراحت چرا؟ عدد بتا مهم نيست مهم اين هستش كه دو برابر بشه خيالت راحت. دوباره همون ازمايشگاه تكرار كن. 

خداياشكرت....❤️ 
اره گلم میدونم ولی یا عالمه فکر و خیال میاد تو ذهنم ک نکنه بتام افت کنه نکنه بارداری پوچ یا خارج رحم ...

درك ميكنم چه حالي داري 

٢ روز ديگه مونده اشكال نداره تحمل كن اين استرسه خارج رحمي و پوچ خيلي بده منم دارم تا ساك و نبينم و قلبشو هر روز استرس دارم 🤦‍♀️ يعني ازمايشم بدي بازم هس اين نگراني ، توكلت رو بده به خدا بسپر بهش بگو راضيم به رضاي تو مثبتي نگران چيزي نباش ديگه

اره گلم میدونم ولی یا عالمه فکر و خیال میاد تو ذهنم ک نکنه بتام افت کنه نکنه بارداری پوچ یا خارج رحم ...

به دلت بد نده عزیزم مطمئنم آزمایشت مثبت است و چند روز آینده خبر خوب بمون میدی ان شالله 

سلام بچه ها روز نهم انتقال جنین ۴روزه ام  بی بی یک هاله خیلی خیلی کم رنگ انداخته  ازتون ...

اي جااااان جاااان مامان خااانم😍😍😍😍من هميشه برات دعا ميكنم فداتشم يادمه بار اول تقريبا باهم مثبت شديم الهي به حق امام زمان اينبار بهترين بارداري رو داشته باشي و فرشته كوچولوتو صحيح و سالم بغلش كني😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
درك ميكنم چه حالي داري  ٢ روز ديگه مونده اشكال نداره تحمل كن اين استرسه خارج رحمي و پوچ خيلي ب ...

حالا اول راهي. ساكشو ببيني بعد بي قرار ميشي قلبشو ببيني بعد ميگي كي برسه برم غربالگري بعد ميگي كي جواب ازمايشم اماده ميشه بعدش ميگي كي بشه برم انومالي خيالم راحت بشه انومالي رفتي ميگي كي تكون بخوره، تكوناش شروع بشه اگر يك ساعت خبري نباشه ميگي واي چرا تكون نميخوره يعني تا اخرش اين نگراني همراهته خيالت راحت😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
اي جااااان جاااان مامان خااانم😍😍😍😍من هميشه برات دعا ميكنم فداتشم يادمه بار اول تقريبا باهم مثبت ...

ممنون چیکا جون مهربون

چون خرداد هم هاله می انداخت ولی منفی شدم دلمو خوش نکردم که بعدش حالم بد شه فقط میگم خدایا هاله و…،،برام مهم نیست فقط ازین همه استرس نجات پیدا کنیم مخصوصا الان چیکا جون خیلی از لحاظ جسمی بخاطر کرونا داغونم