2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
اخه ماه هاي قبل خون ريزيم عادي بود. اين ماه چون ال دي خورده اينجور شده و همين ماه هم تخمك كشي دارم.& ...

اره بخاطر ال دیه منم به شخصه از این بابت مشکلی نداشتم 21 تا تخمک داشتم که 15 تا جنین برامون تشکیل شد و الانم فریز هستن خوب اگه پوچ بودن که 15 تاش جنین نمیشد از اون 21 تا تخمک دیگه نمیدونم تا چه حد این گفته صحت داره عزیزم نگران نباش انشاالله شمام تخمکای خوبی داشته باشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم دیگه غصه نمیخورم دو سه روز اول خیلی برام سخت بود الان میخام خودمو اماده کنم برا انتقال بعدی ...

آره آفرین باید قوی باشیم عزیزم ما راهمون سخته دیگه چاره چیه فقط باید صبر پیشه کنیم و از خدا بخوایم کمکمون کنه مرسی عزیزم تا ببینم خدا برام چی میخواد سپردمش دست حکمت و بزرگی خودش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره آفرین باید قوی باشیم عزیزم ما راهمون سخته دیگه چاره چیه فقط باید صبر پیشه کنیم و از خدا بخوایم ک ...

سلام عزیزم چقدر قشنگ حرف میزنی و لی برای من خیلی سخته من آدم صبوری نیستم کاش خدا به همه مون کمک کنه همه نتیجه مثبت بشن

بچه هایی که مثبت شدن تازه جایی گروهی نمیشناسین معرفی کنین تا زمان دیدن ساک و قلب با هم پیش برن همه ؟ ...

شما مثبت شدی بسلامتی عزیزم چه خبر خوبی . کاش همه خبر مثبت شدن آزمایش رو اعلام کنن.

سلام عزیزم چقدر قشنگ حرف میزنی و لی برای من خیلی سخته من آدم صبوری نیستم کاش خدا به همه مون کمک کنه ...

ممنون عزیزم چون راهمون سخته همین صبره که آرامش برامون میاره وگرنه بیشتر اذیت میشیم انشاالله انشاالله که خدا برا هممون بخواد و همون بار اول نتیجه بگییریم و دلمون شاد  بشه 

میدونین از کجا برنامه پزشکای رویان رو ببینم @آستاره     @farzi99   @سارادلارام ...

سایت پژوهشگاه رویان برو رمز و کاربری تو وارد کن  قسمت ثبت نوبت برو همه پزشکا رو میاره با برنامه زمانی اونجا نگاه کن من خودم این کارو میکنم ولی نوبت ثبت نمیکنم فقط نگاه میکنم

انشاالله خدا بهترین هارو بهت بده

ممنون عزیزم انشاالله خودتم همینطور بهترینا برات رقم بخوره خدابزرگه 

سایت پژوهشگاه رویان برو رمز و کاربری تو وارد کن  قسمت ثبت نوبت برو همه پزشکا رو میاره با برنامه ...

الان رفتم پزشکا انگاری همه نبودن و دکتر مشایخی توسایت زده فردا هست کارشناس میگه فردا دکتر نیست😕

خدایا شکرت