2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684550 پست
مبارکه عزیزم ❤️ خوشم میاد مثل خودم هر روز بی بی میزنی 😄

ممنونم عزیزم، دقیقا فکر کن من از روز ۲ انتقال بی بی زدم😅  فکر کنم ۲۰ تایی زدم تا حالا😁 ،به بعضی از دوستانی ک اینجا میگن تا روز ۱۲ یا ۱۳ بی بی نمیزنیم غبطه میخورم که اینهمه طاقت دارن و البته اراده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من از اونجا برای ivf اومدم ایران ۴ بار پانکچر کردم اونجا ولی چون جنینهام رو سه روزه فریز نمیک ...

خداروشکر که نتیجه گرفتی. یه چیز جالب که روز انتقال من بود تو اتاق که منتظر بودیم دکتر بیاد و انتقال بده 4 تا تخت بود که سه تا رحم اجاره ای بودند و من. یکیشون قرار بود بره آمریکا. یکی کانادا. یکی سوءیس. و جالب اینه که قبل مهاجرت جنین هاشون رو تشکیل داده بودن و رفته بودند و حالا که شرایط زندگی هاشون اونجا اوکی شده بود درخواست انتقال داده بودن. و حتی خودشون هم نیومده بودن. همه چیز از طرف حقوقی خود مرکز انجام شده بود

ممنونم عزیزم، دقیقا فکر کن من از روز ۲ انتقال بی بی زدم😅  فکر کنم ۲۰ تایی زدم تا حالا😁 ،به بع ...

اتفاقا من به دل و جرات شما غبطه خوردم. چون میدونم اگه قرمز نشه استرس میگیرم و گریه و زاری. حالا حداقل دستم بنده دعا و ثناست

والا دکتر من تاکید کرد فقط خارجی گفت ایرانی اصلا شانس من 

شاید نظرش برا قبل مثبت شدنه،ب امید خدا باردار که شدی شاید نظرش تغییر کرد،والا دوتا خانمی هم ک با من انتقال داشتن ایرانی مصرف کرده بودن ضخامتشونم خوب بود گفتم من ۹۵۰ پول استرادیول دادم شاخ دراوردن میکفتن ایرانی ورقی ۱۵۰۰

خدا خیرت بده من این استرادیول 1500 تو من ایرانی رو 900 هزار تومن صدتاش رو خریدم از ناصر خسرو. جالب ا ...

😶 یا خدااااا... البته یه مدت انگار کمیاب شده بود ولی من چند وقت پیش داروخانه تماس گرفتم گفتن داریم

اتفاقا من به دل و جرات شما غبطه خوردم. چون میدونم اگه قرمز نشه استرس میگیرم و گریه و زاری. حالا حداق ...

من ۵تا انتقال منفی رو تجربه کردم هیچ وقت بی بی نمیزدم نه اینکه نخوام چون نمیدونستم میشه بی بی هم زد فکر میکردم فقط باید تا روز ازمایش صبر کنم که مشخص بشه و با بی بی نمیشه،ولی هر بار ک جواب منفی میگرفتم ب حدی حالم بد میشد ک ترجیح میدادم از قبل امادگیشو پیدا میکردم،برا اینکه خودمو با واقعیت روبرو کنم دیگه شروع کردم ب بی بی زدن،

ان شالله به زودی میای و خبر ازمایش مثبتتو میدی عزیزم

سلام بچه ها من فردا انتقال دارم لطفا برام دعا کنید🙏🙏🙏

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شاید نظرش برا قبل مثبت شدنه،ب امید خدا باردار که شدی شاید نظرش تغییر کرد،والا دوتا خانمی هم ک با من ...

نه حتی واسه اونایی هم که باردارن خارجیه حتی به منشیش این سری باز گفتم گفت فقط خارجی چرخشی. دیگه مجبورم از الان به فکرش باشم خیلیه خدایی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم، دقیقا فکر کن من از روز ۲ انتقال بی بی زدم😅  فکر کنم ۲۰ تایی زدم تا حالا😁 ،به بع ...

من نزدم یه راست رفتم از دادم اینجوری یه بار دنیا رو سرم خراب شد 😂😂 ولی اینسری میخوام از روز ۵ بزنم روز ۱۰ هم برم آز بدم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤