2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
نه نداد میشه بگی چه دوزی رو چند ساعت یک بار میخوردیدواز چند وقت صبل انتقال؟ میخوام بگیرم چون مطمینم ...

عزيزم شما حتما با دكتر مشورت كن چون خارش و عفونت دارين شايد دوز بيشتري نياز داشته باشين من هيچ نوع عفونتي نداشتم فقط براي انتقال و پيش بيني عدم وجود باكتري در رحم و جلوگيري از لانه گزيني احتمالي دكتر برام انتي بيوتيك تينافاس و داكسي سيكلين تجويز كرد كه دوز ش اينطوري بود 👇👇👇

داكسي سيكلين ١٠ عدد، ( از ٥ روز قبل هر ١٢ ساعت يك عدد) و تينافاس ٦ عدد ( از ٢ روز قبل انتقال هر ١٢ ساعت ٢ عدد) 

مرسی عزیزم محبت داری ❤️ دکتر من تو امریکا مثلا معروفه!!!!! تو ۳-۴ تا شهر مختلف کلینیک داره ماهی یک ...

اونجا نونش كلا" تو اين هست كه با اون هزينه هاي وحشتناك هي ادم و ببرن و بيارن ، خدا ادم واقعا گرفتار سيستم درماني اونجا نكنه ، بزرگترين عيب امريكا همين پزشكي اش هستش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما کسی اووبوست یا فرتیل سی ام نصفه نداره که بخاد بفروشه یا داروخانه ای رو بشناسه که دونه ای بده ق ...

داروخانه دکتر تشیدی فکر کنم نزدیک رویان اونجا فرتیل سی ام رو دونه ای میفروشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
مرسی عزیزم❤️‌لطف داری من ۲۰ تیر انتقال دادم شما هم انتقال داشتین تو تیر؟

سلام عزیز دلم خیلی خیلی مبارکه 

انشاالله این دوران رو به سلامت بگذرونی و نی نی رو سالم بغل کنی 💋💋💞💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

@مامان_سبحان7    

سلام عزیز دلم 

دخترو پسرات خوبن  حسابی مشغولی ❤️❤️

یه سوال داشتم مامان سبحان عزیز سه تا زایمانت سزارین بوده؟ واینکه هر زایمانت روی همون برش زایمان قبلیت بود؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آی عزیزم الهی بحق این غروب،قلبش تا صد سال منظم بزنه و عمر طولانی و با عزت داشته باشه واقعا خوشحال ...

ممنون عزیزم الان خداروشکر لکه بینی ندارم.دکتر فقط انوکسانو قطع کرد..انشاالله شماهم باردار بشی  طعم خوش این لحظه هارو بچشی گلم😘

مرسی عزیزم❤️‌لطف داری من ۲۰ تیر انتقال دادم شما هم انتقال داشتین تو تیر؟

نه عزیزم من سوم‌ مرداد انتقال دادم

هنوز آزمایش ندادم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
ممنون عزیزم الان خداروشکر لکه بینی ندارم.دکتر فقط انوکسانو قطع کرد..انشاالله شماهم باردار بشی  ...

خب الهی شکر

ان شاالله بقیه بارداریت بدون استرس طی بشه

مرسی ک دعام کردی،لطفا اگه تونستی برام دعا کن

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
من حدود ۳۵تا اووبوست دارم تا ۲۰۲۳تاریخ داره اگه خواستین درخواست دوستی بده

عزیزم درخواست دوستی دادم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
داروخانه دکتر تشیدی فکر کنم نزدیک رویان اونجا فرتیل سی ام رو دونه ای میفروشه

ممنونم عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭