2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیز دلم به خدا من بغضم میگیره میگید شرمنده  من شرمنده که بلد نیستم

واااااااااااااای نگو عزیزم. الهی قربووووونت برم من      

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه چه جالب من همیشه بعد صبحونه میخوردم    

اشکال نداره به نظرم من خواهرم پرستاره میگه مهم نیست کی بخوزید فقط زمانی باشه که نیم ساعت قبل و بعدش چیزای کافئین دار نخورید و لبنیات هم نخورید نا جذب بشه. اینکه میگه نیم ساعت قبل خواب چون دیگه چیزی نمیخوری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

آیا سطوح پایین ‏AMH‏ قابل درمان است؟

بطور کلی با افزایش سن انتظار داریم که سطح ‏AMH‏ کاهش یابد ولی دیده شده با استفاده از تغذیه درست‎ ‎‏(افزایش ‏مصرف میوه جات و سبزیجات، کربوهیدارتهای کمپلکس نظیر برنج قهوه ای، غذاهای ارگانیک، انواع غذاهای دریایی، ‏فیبر و ...)، مصرف مکمل ها (بخصوص ویتامین ‏D3‎، کوآنزیم ‏Q10‎، اینوزیتول، ال - آرژنین)، افزایش فعالیت بدنی، ‏کاهش استرس و قطع سیگار می توان تخمک و تخمدان سالم تر داشته و در نتیجه افزایش ‏AMH‏ مشاهده شود.‏

ممنون رها جون  بله مثبت بود کرونام همه جام درد داره واقعا امونم بریده

من اینستا ندارم ببین پیج دکتر زهرا عباسی رو پیدا می کنی عزیزم. البته بیسش ماماییه. دیشب تو کانالش گذاشته بود چند تا راهکار برای مامانایی که باردارن و کرونا گرفتن. اگه خواستی بگو عکسشو بفرستم برات.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما من سیکیل انتقالم شروع شده داروهامم پردنیزول متفورمین ویتامین ای استرادیول اسید فولیک اسپر ...

عزیزم ان شاالله با موفقیت. پردنیزول رو برا چی دادن بهت؟

ال کارنیتین ۲۰۰۰ زینک پلاس ویتامین c ۵۰۰ آندروفرتی ( این یکم قیمتش بالاست) فک کنم فرانسوی بود دک ...

من یک ماه خرنوب جوشوندیم طبق دستوری که صدجا خوندیم که باید فقط سه دقیقه بجوشه و یک لیوان صبح یکی شب بخوره. ولی اصلا اثری نکرد. ژل رویال واقعی از یک عسل فروش معتبر خریدیم خورد. خاویار خریدیم نمیدونم چند گرم  خاویار و پانصد هزار میخ یدیم. ده گرم زل رویال هر بار 250 ولی متاسفانه اتر نکرد

ال کارنیتین ۲۰۰۰ زینک پلاس ویتامین c ۵۰۰ آندروفرتی ( این یکم قیمتش بالاست) فک کنم فرانسوی بود دک ...

عزیزم من صفحه های قبل رو نخوندم،اما اگر باردارید تبریک میگم .بسلامتی انشالله

خرنوب با آندروفرتی یا بقیه داروها تداخل نداره؟چه مدتی خرنوب خوردن؟و چند وقت داروها مثل آندروفرتی؟

Dfiهم بالا بود؟

ببخشید مرفولوژی چند بود؟