2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
خدا منو بکشه اخه از کجا میدونستم

دیوونه خدانکنه مگه الان خودت تنهایی راحت این جمله رو.میگی الان مسئول خودت و.تو دلیت هستی طوریت نمیشه عزیزم نگران نباش،همین الان سرچ کن و حواست رو بده به بخور نخورهااااا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانما رنج ازمایشگاه ک توش ازمایش دادم این طوریه  زیر ۵ منفی  بین ۱۰ و ۲۵ مشکوک تکرار در ...

اتفاقا خواستم بگم رنج ازمایشگاه هم مهمه اخه باهم متفاوتن،مهم اینه موبت شدی دیگه بقیه ش بسپر به خدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دکترا همینن وظیفشونو یادشون میره اما ویزیتو بموقع میگیرن.کار خوبی کردی تحقیق کردی .منم روز ۱۴سیک ...

واقعا ، آدم بیشتر زورش میاد که از چندماه قبل وقت میگیری ، بعدش دوباره چندساعت تو نوبت میشینی ، ویزیت میدی ،آخر پنج دقیقه هم برات وقت نمیذاره.

من خو یسری چکاب دادم بردم دکتر ، بعد سریع نگاهش کرد گذاشت کنار ، گفتمش چطوره دکتر ، گفت خوبه ، گفتمش دکتر اینم کمه اون کمه ، بعد دوباره برگه رو نگاه کرد ، گفت آره قرص نوشت

خواستم یکی بزنمش بگمش معلوم هست کجایی

بعد نفر بعدی با من اومده تو

قبلی دوباره اومد داخل همه کاغذاشو ریخت رو میز دکتر ، بعد مریضه آزمایش منو قاطی برگه هاش برداشت برد ، یعنی اینقد عصبانی شده بودم

حالا خودم هردفه آزمایش میدم ، زیر هرکدوم رنجش نرمال نیست خط میکشم که مشخص باشه ببینه

یعنی اگه یذره حواست نباشه ها ، میکشنت 

من خیلی ضربه دیدم ازین دکترای پرت 

یسری خو بیمارستان بودم ، گرفتن جامو با یکی که عمل داشت عوض کردن ، بعد پرستاره ول کرد رفت ، صداش کردم گفتم خانوم جامونو عوض کردی نمیخوای پرونده هارو اسماروهم جابه جا کنی ، بعد گفت ها راستی

خداییش تو یه دنیا دیگه اند ، درسته اوناهم انسانن ممکنه فکرشون مشغول باشه اما وقتی با جون مردم سروکار دارن باید حواسشونو بدن

چقدر غر زدم😂😂 دلم پره

منم تو یه بستم ۴ تا بلاست دارم میخوام بگم ۴تاشو بذاره😍😍😍😍😍😍البته به حرف من نیست

عزیزم 

فکر اینم بکن اگه همش بگیره چی 😂 ان شاءالله دوتا بزاره دوتاشم برات بگیره دختر و پسر کلا خلاص بشی از ای وی اف و انتقال و.....

😄 میارین بزودی 💕 من به بچه خواهرم گفتم تو بیا دختر من شو گفت نه…. نمیخوام گفتم ببین من بچه ندار ...

ای جونم راست گفته خب😍 یکمی صبر کردین اومد😘😘

عاشق اون فکر کردن و خانومانه حرف زدنشونم❤

منم دلم روشنه همه مون مامان میشیم👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ال کارنیتین ۲۰۰۰ زینک پلاس ویتامین c ۵۰۰ آندروفرتی ( این یکم قیمتش بالاست) فک کنم فرانسوی بود دک ...

معجون چی؟

آندوفرتی ،من یسری همسرم خورد ، البته فقط یه ماه ، اونموقع نمیدونستیم چقدر ضعیفه ، دکتر زنان داد به همسرم ، مورفو همسرم آزمایشگاه خصوصی دو بود ، انتظار داشتیم باهمون یه ماه اثر کنه طبیعی باردار شم ، به منم کلی آمپول hmg داد ، بجا بارداری کیست دراوردم

اما مرکزناباروری رفتیم آز داد ، گفت صفره

آندوفرتی مگه چی داره ، الکی گرونه ، حالا جعبه اش پیشم نیست ، تمام ترکیباتشو الان همسرم داره با دوز خیلی بالاترشو میخوره خیلی هم کمتر درمیاد قیمتش

میخوام قبل پانکچر بریم آز بده ، حداقل بدونم اینهمه مکمل تاثیری هم داشته یا نه بی فایده بوده

معجونی که میگی چیه؟

بله دقیقا شوهرمنم نمیخوادبزنه منم اصرارش نمیکنم خودمم که شاغل نیسنم نوبتم نمیشه.البته تاثیر کرونا رو ...

من نمیدونستم روی اسپرم اثر میزار😭

امیدوارم نگیریم😫 

آره فعلا نزنیم ببینیم چی میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خدا منو بکشه اخه از کجا میدونستم

من یه لیوان اب هم میخوام بخورم اول سرچ میکنم

حالا دیگه کاریه که شده انشاالله که هیچی نیست

با یه بار هم چیزی نمیشه

فقط از این به بعد مراقبت کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم  فکر اینم بکن اگه همش بگیره چی 😂 ان شاءالله دوتا بزاره دوتاشم برات بگیره دختر و پسر کلا ...

همینو بگو 🤭🤭🤭 انشالله الهی آمین توکل به خدا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
معجون چی؟ آندوفرتی ،من یسری همسرم خورد ، البته فقط یه ماه ، اونموقع نمیدونستیم چقدر ضعیفه ، دکتر زن ...

همسرم تقریبا این دارو هارو حدود ۵ ماه خورد

۱ ماه که خیلی اثر نداره 

من از ویتنامینه ها حاضری می خریدم توش پسته و موز و گردو و بستنی و....داشت

سلام بچه ها من رفتم ازمایش عدد بتام خیلی کمه ۳۲ 

عزیزم بتات از واسه من که بیشتر واسه منم ۲۷ یا ۲۹ بود الان یادم نیست مهم اینه ۴۸ ساعت بعد دو برابرشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
باشه عزیزم والا میگن وقتی بخورید که دیگه چیزی نمیخواید بخورید توی یه سایت دیدم ساعت ویتامینا زده این ...

عه چه جالب من همیشه بعد صبحونه میخوردم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱