2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046901 بازدید | 684563 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها  من رفتم آز دادم خداروشکر + شدم از خدا میخوام هرکی که نی نی میخواد خدا زودی بهش ...

مبارک باشه عزیزم انشالله9ماه بارداری رو بسلامتی بگذرونی و صحیح وسلامت بغلشون کنی،میشه پرسم مشکلتون چی بود که میکرو انجام دادین؟؟

شيراز كلينيك دكتر رستمي براي هر ٤ تا جنين ٣٠ ميليون ميگيرن.  دادي اينكه جنين ها اينقدر زياد مش ...

شکست کروموزومی یک مشکل ژنتیکی هست. خیلی از ما ها و خیلی آدم های اطرافمون ممکنه این مشکل رو داشته باشند. چیزی نیست که از ظاهر و سبک زندگی آدم ها بشه فهمید. شما آزمایش mtfhr دادید؟ آزمایش ژنتیک مولکولی هست. 

مبارکت باشه عزیزم. میشه بگی چی شد که چهارتا برات گذاشتن؟ آخه کیفیتشونم خوب بوده نمیشد فریز کنن دوتاش ...

اخه من تعداد جنین هام بالا بود 

خودشون اینجوری بسته بندی کرده بودن

اخه من تعداد جنین هام بالا بود  خودشون اینجوری بسته بندی کرده بودن

ممنونم عزیزم خدا رو شکر. کاش همه مشکلتون و کجا بودید و قبل و بعدش چه کارایی کردید رو توی یه پست بذارید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مبارک باشه عزیزم انشالله9ماه بارداری رو بسلامتی بگذرونی و صحیح وسلامت بغلشون کنی،میشه پرسم مشکلتون چ ...

مرسی عزیزم

همسرم اولش ضعیف بود با مورفولوژی و تعداد پایین که خداروشکر با مصرف دارو خوب شد

خودمم فقط pco بودم

قبل از انتقال هم دکتر رحم خراش داد

مرسی عزیزم همسرم اولش ضعیف بود با مورفولوژی و تعداد پایین که خداروشکر با مصرف دارو خوب شد خودمم فق ...

ممنونم لطف کردی که جواب دادی،انشاله همون‌طور خدا دل شما رو شاد کرده دل همه منتظرا رو شاد کنه

ازمایشم سه شنبه س بیبی هم صبح زدم منفی بود عزیزم فکر نکنم هم دیگه امیدی باشه چون امروز 11 انتقالم ...

نه به بی بی اصلا اعتمادی نیست. من یک خانمی که دوقلو بارداره تو اینستا باهاش در تماس ام. می‌گفت بی بی منفی شد و من کلی ناراحت و بی انگیزه. چند روز بعد که روز درستشبوده میره آزمایش خون مثبت بوده

ازمایشم سه شنبه س بیبی هم صبح زدم منفی بود عزیزم فکر نکنم هم دیگه امیدی باشه چون امروز 11 انتقالم ...

سارای من سری قبل اسفند ماه روز ۱۲بی بی زدم به زور بعد از نیم ساعت هاله انداخت 

وقت داری نا امید نشو اصلا

ممنونم عزیزم خدا رو شکر. کاش همه مشکلتون و کجا بودید و قبل و بعدش چه کارایی کردید رو توی یه پست بذار ...

من تهرانم 

انتقال تو بیمارستان عرفان نیایش انجام دادم

همسرم اولش ضعیف بود با مورفولوژی و تعداد پایین که خداروشکر با مصرف دارو خوب شد

خودمم فقط pco بودم

قبل از انتقال هم دکتر رحم خراش داد

قبلش به غیر از خراش کار خاصی انجام ندادم فقط ماهی دوتا d3 خوردم و هفته ای دوتا ویتامین  E

بعد از انتقال هم روزی دو لیوان شیر و نشاسته خوردم

با سیب زمینی آبپز و ماکارانی (چون نشاسته تو لانه گزینی اثر داره) فقط تا ۳ روز اول خوردم

من بیشتر استراحت کردم 

غذا اصلا درست نکردم از هفته دوم فقط ظرفامونو شستم 

همین

من تهرانم  انتقال تو بیمارستان عرفان نیایش انجام دادم همسرم اولش ضعیف بود با مورفولوژی و تعدا ...

خیلی لطف کردید عزیزم انشالله بارداری راحتی داشته باشی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤