2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
من میخوام با مادر شوهرم برم مسافرت🙈 البته شهر خاصی نمیریم به خاطر کرونا ولی ۵ ساعت راهه تا جایی که ...

یگ هفته بعد ایرادی نداره.

یادمه دکتر طرازی میگفت ۴ روز بعد برین بهتره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ازروز دوم گودی کمر داشتم 

منم گودی کمر دارم، خود گودی کمر باعث درد هست

شما روز چند انقالی؟

اگه میتونی میشه چندتا از خانومها رو که اطلاعی دارن تگ کنی؟ مثل زینبی بابا و...

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
چرا من از روز دوم انتقالم تا روز ۷ درد شدید گودی کمر داشتم ک دوروزه خیلی بهتر شده دردش دردپری داشتم ...

انشاالله که مثبته عزیزم خوش بین باش،واسه من فقط سینه م تیره شده،همیشه یه هفته قبل از پریود درد سینه داشتم الان اونم ندارم

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
منم گودی کمر دارم، خود گودی کمر باعث درد هست شما روز چند انقالی؟ اگه میتونی میشه چندتا از خانومها ...

طبق ی تجربه،این لکه بینی های خفیف توی این روزها نشونه ی تشکیل شدن قلبِ

ب نظرم آ اس آ رو قطع کن

و سعی کن خیییییلی آروم باشی(می دونم سخته)

من مطمئنم نی نیت سالمه و الان قلبشم داره می زنه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
برام دعا کن  خودم آمپول پروژسترون بگیرم بزنم؟

اگه خون ریزی داشتی بزن، اگه در حد کم لکه بینی داری همین شیاف رو یکی بیشتر کن و بزار ولی استراحتتو بیشتر کن، آمپول رو بدون نسخه نمیدن، اگه هم گرفتی دوتا با هم بزن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسي فدات ٣ روزه بودن كه گذاشت ٥ روزه شدن و بلاست انتقال داد ٢تا

کی معلوم میشه که دو قلو باردارین مثلا ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
منم گودی کمر دارم، خود گودی کمر باعث درد هست شما روز چند انقالی؟ اگه میتونی میشه چندتا از خانومها ...

عزیزم من تو بارداری اپلم خونریزی عای خیلی شدید داشتم انگار پریود شده بودم فقط با استراحت و شیاف کنترل شد سعی کن پاهاتو بالاتر از سطح بدنت قرار بدی نشاسته حل کن تو اب بخور  من هیچکسسسسس امید نداشت بچه م بمونه با خونریزی های زیادی که داشتم  اما خدا خواست الان دخترم کلاس اپله ماشالله سالم،سلامت و فوق العاده باهوش پس استرس نگیر و شیاف یا امپول پروژسترون رو استفاده کن و استراحت کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان عزیزم، من هفته دیگه احتمالا انتقال جنین دارم تاریخشو نمی دونم چون شنبه باید برم مطب، یکی از آشنایان اکسن کرونای آسترازنیکا از خارج از کشور آوردن و فردا باید تزریق بشه، به نظرتون تزریق کنم؟ 

دکترم گفت مشکلی نیست ، ولی دلم نیست بزنم 

عزیزم ماهی که مثبت شدید از چه روزی بیبی هاله داشت؟

عزیزم قبلا که مثبت میشدم از روز ۵ هاله داشت ولی بی بی چکهای من خیلی حساسیتش بالا بود با اینهایی که اینجا داریم فرق داشت

شاید برای همین از روز ۵ معلوم میشد

اینبار چون آمپول بتا داشتم کلا مثبت بود از روز اول و حرصم میداد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
يعني فقط يادتو ميكردم سوفي ميگفتم اين بلا از كجا فهميد نفسا حق بود تو فقط حدس منو بزن 😍

بسوزه پدر تجربه 😄

عزیزم بتای اولت چندم انتقال بود و بتای دوم چندم؟ چند بود کلا بگو 😍

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم قبلا که مثبت میشدم از روز ۵ هاله داشت ولی بی بی چکهای من خیلی حساسیتش بالا بود با اینهایی که ا ...

ممنون عزیزم 

با این بیبی های که تو همه داروخونه ها هست به نظرت ده انتقال نشون میده فردا بزنم،یا بزارم همون یکشنبه که میشم12 انتقال

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای خواهری قربونت  ولی من خودم دراوج ناامیدیم من اخه یکمم افسردگی بهم دست داد بعد س انتقال منفی ...

انشاالله که مثبتی شما خبر بارداریتو بدی ما جای شیرینی قبول میکنیم ازت

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵