2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم دق میکنم😔😔😔

ای جانم عزیز دلم درک میکنم به خدا من خودم سالها ناباروری داشتم با پوست و گوشتم حستو میفهمم،هرقدر میخوای امروز گریه کن خودتو خالی کن و زود خودت و همسرتو جم و جور کن مردا بیشتر غصه میخورن و روحیه شونو از دست میدن ما زنا قوی تریم نزار ناامید بشه،دلم واسه ت روشنه به زودی نتیجه میگیری عزیزم قابل باشم دعات میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم عزیز دلم درک میکنم به خدا من خودم سالها ناباروری داشتم با پوست و گوشتم حستو میفهمم،هرقدر میخ ...

چشم میخام از این ببعد فقط گرمیجات بخورمو ورزش کنم .یه کوچولو عفونت دارم خوبش کنم.این چه حرفیه قابلی‌.منم دعات میکنم انشالله که با خبرای خوب دلمو شاد کنی

خانم ها کسی کامل ازمایش های ایمنی و انعقادی و داره برام بزاره تا از دکتر بخوام

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
چشم میخام از این ببعد فقط گرمیجات بخورمو ورزش کنم .یه کوچولو عفونت دارم خوبش کنم.این چه حرفیه قابلی‌ ...

افرین عزیزم مطمعنم عید 1401 موقع سال تحویل نینی ها تو دلت درحال دست وپازدنن،اون موقع یاد من بیفت....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40