2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
قبل انتقال قربونت برم تو همون اتاق عمل انجام ميدن  الانم راحت بشين خيالت راحت ايشاللههه كه با ...

عزیزم من ندیدم خراش رو روز انتقال انجام بدن. یا ماه قبلش با هیسترو انجام میدن یا توی همون سیکل. مثلا دکتر من گفت دوم سوم پریود برم خراش بده و همون سیکل هم انتقال میدم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم باید برگشتن ۱۰ساعت تو ماشین باشم🙆🙆🙆خدا رحم کنه😞

من میخوام با مادر شوهرم برم مسافرت🙈 البته شهر خاصی نمیریم به خاطر کرونا ولی ۵ ساعت راهه تا جایی که قراره بریم.  مادر شوهرم از چند ماه قبل یه واحد رو اجاره کرده، بنده خدا نمیدونست که ما برنامه میکرو داریم.

حالا تاریخش می افته یک هفته بعد انتقال من🤦‍♀️

عزیزم من ندیدم خراش رو روز انتقال انجام بدن. یا ماه قبلش با هیسترو انجام میدن یا توی همون سیکل. مثلا ...

امروز مشخص شد ازمایشم زنگ میزنم مرکز ببینم چی میگن برا انتقال بعدی میرم با دکترم صحبت میکنم

من میخوام با مادر شوهرم برم مسافرت🙈 الب ته شهر خاصی نمیریم به خاطر کرونا ولی ۵ ساعت راهه. مادر شوهر ...

خوبه که زمان واسه ت سریعتر میگذره تو مسافرت استرس هم ازت دور میشه اتفاقا عالیه به نظرم برمیگردی هم میری آز و مثبت میشی ان شالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته؟ اتفاقا من خودم از مرکز شنیدم ک دختر بیشتر. و به عینه هم دیدم ک دختر بیشتره. توی کل گروه ...

خب خدارو شکر 

من دختر میخام☺️☺️😉😉😉دختر که میبینم دلم میلرزه برای داشتنش

😉

خوبه که زمان واسه ت سریعتر میگذره تو مسافرت استرس هم ازت دور میشه اتفاقا عالیه به نظرم برمیگردی هم م ...

سارا جون میترسم توی ماشین نشستن  و سفر رفتن بعد انتقال خوب نباشه. از طرفی هم مادر و پدر شوهرم به امید ما برنامه سفر رو ریختند چون خودشون مسن هستند و نمیتونند مسافت ۵ ساعته رو رانندگی کنند

عزیزم من ندیدم خراش رو روز انتقال انجام بدن. یا ماه قبلش با هیسترو انجام میدن یا توی همون سیکل. مثلا ...

بله ديگه قبل از مرحله ي انتقال ميشه 

من سربسته گفتم دوستمون نميدونست فكر كرد الان كه روز ١٢ انتقاله گفتم نههه قبل از انتقال جنينه اين مرحله 💋

@tabsome     تبسم جان چه خبر چطوری؟ من از دیشب کمردرد گرفتم همش ذهنم پیش تو بود این چند ...

سلام عزیزم من از از دیروز کمر دردم بهتر شده کمی ولی الان نگرانم میگم اخه چرا باید ی دفعه دردم قطع بشه 

خیلی بد درد میکرد واسه من تو هم سعی کن بیشتر پیاده روی کنی