2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای عزیزم ان شاءالله که چیزی نمیشه  من بودم یه سونو میرفتم بازم خودت ببین شدت ضربه اگه کم بو ...

اره گلم اولش درد داشتم و تیر میکشید الان خیلی بهتر شدم انگاری چیزی نشد😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم خانما توروخدا اگه میدونید جواب بدید من امروز انتقال جنین دادم تو راه برگشت تو ماشین پش ...

نه عزیزم این چه فکریه از روز اول داری به خودت استرس میدی اون گرما هیچ اثری رو جنینات نداره اصلا نگران نباش 

سلام بچه ها خوبید ،من تیر ماه انتقال انجام دادم و بتا تا 170 بالا اومد و دکتر گفت 2 هفته دیگه بیا سو ...

متاسفم عزیزم مشکل ایمنی نداشتی یکی از دلایلش ایمنی بالاست؟

دوستانی که مثبت شدید خواهش میکنم اگه پست من رو دیدین جواب بدین. من روز نهم انتقالم هستم. دل درد شدید ...

واای من از روز اول انتقال فقط دل درد پریودی داشتم همراه با خونریزی دقیقا مثل روز اول پریودی بودم دیگه هیچ علایمی نداشتم اصلا به این علایما توجه نکن انشالله که مثبتی

توروخدا راست میگی؟ پس چرا میگن روی جای امپولا رو گرم نکنید یا دوش گرم نگیرید؟

من هم با کیسه اب داغ جای امپولو گرم میکردم در حدی که میسوختم هم میرفتم زیر دوش اب گرم و جای امپولمو ماساژ میدادم .ولی هیچوقت به شکم و کمرم اب داغ نمیزدم فقط اب گرم اونم گرم زیاد روی شکم و کمر خوب نیست