2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستای عزیرم  سلام  بچه من دیشب تو هفته ۳۲ بر اثر دکولمان جفت به دنیا اومد .رفت تو دستگا ...

اي جان دلم مباركه عزيزدلم الهي خوش قدم باشه براتون و زودي بياد خونه گل پسرمون😍❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
دوستای عزیرم  سلام  بچه من دیشب تو هفته ۳۲ بر اثر دکولمان جفت به دنیا اومد .رفت تو دستگا ...

به سلامتی عزیز دلم، خیلی زودم نینی خوشگلتو میاری خونه غصه نخور، براش دعا میکنم اگر قابل باشم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب از اول ٤ كيلو خيلي خوبه. عزيزم سر خود قطع نكن با دكترت مشورت كن شايد بگه يك روز در ميان بخوري يا ...

من الان 4 ماه و تموم کردم تقریبا، هیچی اضافه نکردم چیکا جون، شما از کی وزن اضافه کردی؟؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من الان 4 ماه و تموم کردم تقریبا، هیچی اضافه نکردم چیکا جون، شما از کی وزن اضافه کردی؟؟ 

الهي بسلامتي عزيزدلم من تا ٨ هفته حدود ٤ كيلو كم كردم يهويي از ٨ تا ١٢ هفته ٣ كيلو رفتم بالا بعد تا ١٦ هفته همش ٢٠٠ گرم اضافه كردم بعد دوباره تا ٢٠ هفته ٢ كيلو و ٣٠٠ رفتم بالا الانم تا ٢٤ هفته بازم حدود ٢ كيلو. 

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم شما آس آ و انوکسا هم داشتین؟؟؟چ جوری استفاده کردین؟

آره. روزی یدونه اس ا شب بعد از شام میخورن. هر روز صبح یدونه آنوکسا میزنم. ساعت آنوکسا رو خودم هر روز ساعت هفت صبح با آمپول پروژسترون میزنم. من به خاطر اینکه همسرم بهم میزنه این ساعت رو تنظیم کردم هفت شب هم آمپول دوم پروژسترون

همون هفت صیح دوتا استرادیول و ها عصر هم دوتا استرادیول میخورم 

قرص های کوکیوتن کوالی فول. اسید فولیک و ویتامین ای و دی و سی رو هم دو دسته کردم چندتاشون صبح چندتاشون شب

عزیز دلم شما آنوکساپارین روهم داشتین؟؟آس آ چطور؟اگر آره چ جوری استفاده کردی؟منظورم زمانش ؟

آنوکسا رو داشتم، ولی آس آ رو نه نداشتم، آنوکسا رو بهمون نگفتن چه زمانی تزریق کنید، من خودم همیشه 5 عصر تزریق می کردم، مهم اینه هر زمانی از روز که شروع به تزریق کردی بقیه روزا هم سر ساعت بزنی اینجوری بهتره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ببخشید نچرال یعنی چه جوری سیکل من ۴۵ روزس

یعنی سیکل طبیعیه ۱۵ روزس و بدون استرادیول یا داروی دیگس 

ضخامت رحم طبیعی میره بالا و فولیکول رشد میکنه و بعد آزاد شدن تخمک جنینو انتقال میدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم، قدم نو رسیده مبارک گلم، انشاءالله سالم و سلامت بیاد بغلت    

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه شما دکترت واست کی سونو ان تی نوشته به من دکتر ۳۰ ام وقت داده امروز ۱۰ هفته و دو روزم هست به نظرتون تا اون موقع دیر نمیشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه شما دکترت واست کی سونو ان تی نوشته به من دکتر ۳۰ ام وقت داده امروز ۱۰ هفت ...

سلام گلم، ممنونم مهربون، نی نی هم خوبه عزیزم،تو خوبی گلم؟ من امروز 9 هفته و 6 روزم، برای 2 شهریور نوبت گرفتم چون نوبتای دکتری که میخام ان تی انجام بدم دیر به دیر گیر میاد اون موقع بهم نوبت داد، اون موقع میشم 12 هفته و 5 روز، به دکتر خودم که گفتم اون موقع دیر نیس برای ان تی، گفت نه خوبه، نگران نباش عزیزم، اگه دکتر گفتن اون تاریخ خوبه حتما اون زمان خوبه، دوسال پیش که باردار بودم و ان تی انجام دادم منشی دکتری که ان تی می کرد می گفت از 13 هفته بیشتر نشه خوبه.

سلام گلم، ممنونم مهربون، نی نی هم خوبه عزیزم،تو خوبی گلم؟ من امروز 9 هفته و 6 روزم، برای 2 شهریور نو ...

مرسی عزیزم میگم شما از من یه دو دوروز باید جلوتر باشی تازگی ها سونو دادی اخه من ده روز پیش بهم گفت هشت هفته ویه روز امروز میگه ده هفته و دو روز چه جوریه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مرسی عزیزم میگم شما از من یه دو دوروز باید جلوتر باشی تازگی ها سونو دادی اخه من ده روز پیش بهم گفت ه ...

راستش نمی دونم چجوری حساب می کنند، من سه شنبه هفته گذشته رفتم گفت 8 هفته و 5 روز، اون روز یه روز جلوتو گفت، چون طبق سونوهای قبلی باید 8 هفته و 4 روز باشم اون روز، دیگه منم طبق هفته گذشته که حساب می کنم امروز 9 هفته و 6 روز میشم، به نظرم تا ان تی نریم دقیق متوجه نمیشیم چند هفته ایم، اونجا دقیقه.