2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
قربانت عزیزم خوبم از نی نی ها خبر ندارم. دل تو دلم نیست تا برم سونو همسرم خیلی میترسه میگه اصلا به ...

عزیز دلمممم حتماااا میری و صدای قلب قشنگشون رو میشنوییییی❤❤💋💋💋دعای همه ی ما پشت و پناهت 🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
از روز دوم من شروع کردم. روز دوم و سوم و چهارم دو عدد استرادیول میخوردم از پنجم تا انتقال و از بعد ا ...

مرسی عزیزم شما آس آ و انوکسا هم داشتین؟؟؟چ جوری استفاده کردین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سونو هامو باا دانایی میشدم  عملهام با موسی پور

این ۲تا دکتر خوبن  ....من به ازمایشگاه ژنتیکش بدبینم ...حس می کنم می شد کارشون بهتر باشه اولش یه چیز میگن اخرش یه چیز دیگه پارسال به من گفتن ۳تا جنین داشتی ۲تاش رشد نکرد امسال گفتن نه کلا یکی بود !شما نتیجه گرفتی ؟

دوستای عزیرم  سلام  بچه من دیشب تو هفته ۳۲ بر اثر دکولمان جفت به دنیا اومد .رفت تو دستگا ...

عزیز دلم..مباااارکککهه..چشم و دلت روشن مامان خانم😍😍❤❤الهییی زود مرخص میشه و زودی میاد بغل مامانش و میشه چشم و چراغ خونت😍😍😍🤗🤗🤗

به سلامتی انشالله پس تقریبا با همیم ولی من بهم ال دی نداد دوفاستون از ۱۵پری بخورم 

عزيزم اين درسته كه ميگن كه دوره پريودي قرص هاي مكمل مثل اوابوست و اينوفوليك رو نبايد بخوريم؟؟؟ ماه اينده تخمك كشي دارم. نميدونم پريود شدم بخورم يا نه🥺

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
دوستای عزیرم  سلام  بچه من دیشب تو هفته ۳۲ بر اثر دکولمان جفت به دنیا اومد .رفت تو دستگا ...

سلام عزیزم.عزیز دلم الان نباید ناراحت باشی .خوشحال باش .انشاالله که بچت هم صحیح و سالمه.من خیلی ها رو دیدم تو این هفته زایمان کردن بچه هم خوب بوده.مطمئنم به دلخوشی بغلش میکنی

آخی عزیزم

خواهرزاده منم توی هفته ۳۲ بدنیا اومد

سختی داره اما نگران نباش

ان شاالله خیلی زود مرخص میشه و میاد بغلت

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
بچه هامن دو س روزه خیلی کم خواب شدم ب تاریخ پریودم کم مونده من همیشه وقتی میخوام پریود بشم اینطوری م ...

اتفاقا منم از دیروز ک موعد پریم بوده لکه بینی و درد پری پیدا کردم هیچم قطع نمیشه😔

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دکترم اصلا چیزی نمیگه، آره عزیزم از اول 4 کیلو، شما دوقلو داری، با من فرق میکنی،من فکر میکنم یک هفته ...

خب از اول ٤ كيلو خيلي خوبه. عزيزم سر خود قطع نكن با دكترت مشورت كن شايد بگه يك روز در ميان بخوري يا ماركشونو برات عوض كنه ولي قطعشون نكن

خداياشكرت....❤️