2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
 زینبی جون موافقی ی دست بریم پیشش گیس کشی؟

ان شاء الله زایمان کرد اون دو تا وروجک از شرمندگیش در میان 

همین جور که پسرم دهن منو سرویس کرده و جواب اون روزهای پر استرسم رو داره میده 🥴🥴🥴🥴😅😅😅🥰🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید من انتقالم منفی شد دست ب شکمم ک میزنم همیشه یخه یخه...میگم نکنه رحمم سرد باشه و این باع ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 واقعا ناراحت شدم عزیزم، خیلی سخته، آدم همش به بدن خودش شک میکنه 

میشه بگی انتقال چندم هستی؟ 

مشکلتون چی بود که ivf کردین؟ تا الان چه درمان هایی انجام دادین؟ 

اون خنک بودن شکم هم به رحم و اینا ربطی نداره، کلا هم طب سنتی رو از بس آسیب دیدم ازش گذاشتم کنار تا از سمت من حداقل منقرض بشه

سلام عزیزم‌.خوبی؟نی نی ها خوبن؟چی شده؟چرا رفتی سونو ؟

سلام افتاب جون فدات خودت خوبي؟ ني نيا خوبن؟ 

والله ديروز يجور عجيبي ترشح رقيق داشتم هنوزم دارم ولي به شدت ديروز نيست همين كه ميرفتم دستشويي خودمو كامل خشك ميكردم تا ميومدم بيرون دوباره خيس ميشدم اونقدر شديد نبود ولي زياد بود كلا من وارد هر هفته ي جديدي كه ميشم يسري علائم خاص مياد سراغم. تو هم ترشح داري؟

خداياشكرت....❤️ 
من شنیدم روغن کاری تو سیکل انتقال خوب نیست باعث میشه ضخامت خوب بالا نره 

نه اتفاقا منم روغن سیاهدانه میزدم به رحم و تخمدان ها و ضخامتم خیلی بالا بود روز 10، 10 بود. برا همین موندم کلا این دفعه هم استفاده کنم یا نه. منم نگرانم ضخامت بالام خوب نبوده شاید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برای من دو تا انتقال دادن مهم نیست چندتا انتقال بدن اینکه چندتاش لانه گزینی کنند مهمه فکر کنم مال ...

ان شالله که شما هم تو سونو ببینید دوتان البته اگه خودتون دوست دارید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان شما تو بارداری چای میخورین؟ من میخورم بعد یکی گفت اصلا نباید خورد

اره بابا میشه خورد کافیین زیاد خوب نیست که چای اونقدرا نداره حتی قهوه هم تا یک فنجون در روز میشه خورد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان دکتر وارد سیکل بلند انتقالم کرد قراره برام هیستروسکوپی کنه این همون خراشه؟ اگه کسی اطلاعاتی راجبش داره بگه خیلیییی نگرانم اصلا نمیدونم چیه چه جوریه درد داره فقط میدونم با بیهوشیه

سلام دوستان دکتر وارد سیکل بلند انتقالم کرد قراره برام هیستروسکوپی کنه این همون خراشه؟ اگه کسی اطلاع ...

هیستروسکوپی یعنی بررسی دقیق رحم از نظر وجود پولیپ و فیبروم و ناهنجاری های مختلف ک همون جا رفعش میکنن اگ بخوای خراش هم میدن