2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان چند هفته باید باشی؟ بتا دست بالا رفته؟ من یکبار اینجوری شدم بتا دیر رفت بالا روز ۲۰ انت ...

الان باید8هفته باشم،بتام هر48ساعتی100تامیادبالا،من الآن روز33انتقالم ولی بتام 800خیلی کمه همین دیروزم سونوداخلی شدم هیچی معلوم نشدولی ضخامت رحمم بالابود،گفتم ضخمانم شایدبه خاطراسترادیول وپرژسترون که استفاده میکنم

خدایاشکرت🙏🏻
دوستان شما تو بارداری چای میخورین؟ من میخورم بعد یکی گفت اصلا نباید خورد

سلام مامان سوفی جان خوبی نی نی خوبه عزیزم کاربرد پی ار پی میدونید برای چیه ؟؟

من روز سوم پریودم رفتم دکتر ضخامت اندومترم 4/5بود ب نظرتون بالا نبود ؟؟

از منم روز هشت پنج روز بعد امپول دقیقا همینجوری بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
از منم روز هشت پنج روز بعد امپول دقیقا همینجوری بود

سلام  عزیزم ببخشبد فضولی میکنم ولی ی سوال ذهنم رو درگیر کرده اسم کاربریت یاسین  و یاسمین میخوای بزاری ب نینی هات

سلام  عزیزم ببخشبد فضولی میکنم ولی ی سوال ذهنم رو درگیر کرده اسم کاربریت یاسین  و یاسمین م ...

نه عزیزم همیشه دوست داشتم این اسم‌ هارو بذارم

ولی امسال مامانمو از دست دادم و به همین خاطر میخوام اسم مامانمو اگه دختر شد بذارم 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عزیزم همیشه دوست داشتم این اسم‌ هارو بذارم ولی امسال مامانمو از دست دادم و به همین خاطر میخوام ا ...

خداروحشونو شاد کنه عزیزم اخه منم میخوام اگ دوقلو داشتم این اسمارو بزارم 

خداروحشونو شاد کنه عزیزم اخه منم میخوام اگ دوقلو داشتم این اسمارو بزارم 

انشاالله قسمتت بشه عزیزم😍من این اسم ها رو سال ۹۲ انتخاب کردم ولی قسمت نشد

انشاالله برای دوقلوهای شما😍😍😍

یاسین و یسنا هم قشنگه

دوستان شما تو بارداری چای میخورین؟ من میخورم بعد یکی گفت اصلا نباید خورد

من صبح به صبح یه دونه خیلی کم رنگ میخورم .قبل از بارداری معتاد به چای بودم ولی بعدش رعایت کردم .اگه نخورم سر درد میشم .ولی اصلا قهوه و نوشابه نمیخورم .نباید کافئین زیاد بخوری .خدای نکرده باعث سقط میشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مگه ذخیره تخمدان بالا هم میره؟!

نمیدونم چجوریه ولی یادمه که منم آز دومم با اولی فرق داشت و بالاتر بود. منم چون شنیده بود کم تر میشه گفتم حتما آزمایشگاه اشتباه کرده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
زینبی جون من از ترس کرونا میخوام قرص ویتامین سی بخورم ولی میترسم ضرر داره اوایل بارداری؟ قرص ۵۰۰ ه ...

عزیزم اگر قرار بود با یه ویتامین سی ساده کرونا نگیریم یا دچار نوع بد نشیم که عالی بود

نه گلم نیازی نیست بخوری همون رژیم غذایی سالم رو داشته باشی کافیه 

از همه مهمتر ماسک سه بعدی 5 لایه بزن، روش هم ماسک سه لایه پزشکی  و از اون مهمتر تا شدیدا مجبور نشدی از خونه بیرون نرو مگر پارک خلوت که اتفاقا خیلی هم عالیه

هیچ کس هم نذار بیاد دیدنت بدون هیچ تعارفی، خونه کسی هم اصلا نرو

ولی پارک تو ساعت های خنک و جای خلوت عالیه

سلام عزیزم.استراحت بعد از انتقال چجوری باید باشه؟منظورم سه تا پنج روز اوله.همش باید دراز بکشم؟یا بشی ...

سلام عزيزم من سه روز اول خيلي رعايت كردم حتي نمازمم نيمه درازكش ميخوندم غذامم همينطور. فقط روزي سه تا ٥ دقيقه اروم تو خونه قدم ميزدم

خداياشكرت....❤️