2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
پر رنگ تر شده مثبتي ان شاالله عزيزم🥰🥰🥰برامون دعا كن

ممنونم عزیزم ان شالله،خدا به هممون کمک کنه چه اونایی که تازه انتقال دادن چه اونایی ک هنوز انتقال ندادن و مامانای باردارمون🙏

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیز دلم..داروهای قبل از سیکلت چیااا بودن؟؟؟تو زمان پریودی اون حلوا رو خوردی؟؟

فدات گلم  ال دی از یک ماه قبل خوردم، ماه انتقال هم قرص استرادیول، قرص کوالی فول، فولیک اسید و ویتامین دی، بعد هم آمپول و شیاف پروژسترون، تقویتی فقط همین کوالی فول رو دکتر داد، آره تو زمان پریود بود حلوا می خوردم و بعد از پریود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم . خوبی ؟ شکرخدا ما خوبیم . ببین تو ساری دکتر کرمی هست که فوق تخصص گوارش کودکان هست من یه ...

دیروز دیگه بردمش دکتر ببینم چشه که این دوسه روزه انقدر رفلاکسش وحشتناک شده قبلا خیلی کمتر بود...همون اول دکتر گفت بهش این چند روزه با شیشه شیر چیزی دادی بخوره گفتم آره این چند روز با شیشه شیر بهش بگم نبات داغ میدم گفت بخاطر همونه اصلا شیشه نده بهش حالا حالاها فقط با قاشق بهش بده هرچی میدی،،،چون شیر خودم و میخوره به شیشه عادت نداره همه چی میمونه سر دلش بالا میاره

اتفاقا مثل همیشه آروغشو میگرفتم زیر سرشو بالا میاوردم موقع خواب اما فایده نداشت...

دکتر بهش امپرازول داده گفته روزی نصف ساشه بهش ناشتا بدم...

ممنون از راهنماییت عزیزجان خدا نی نیت و برات حفظ کنه...

ممنونم عزیزم، ان شالله که کاذب نباشه بخوره تو ذوقم،خودمم همینم یکی از سرگرمیام اینه ک تو قسمت جستجو ...

نه انشاالله کاذب نیس عزیزم دلت قرص باشه ممنون انشاالله همه به مراد دلشون برسن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم همینطور عاشق بیبی مثبت و خوشرنگم

آخخخ گفتی خوشرنگ ولی من که تاحالا ندیدم داغش رو دلمه همش منفی منفی منفی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فدات گلم    ال دی از یک ماه قبل خوردم، ماه انتقال هم قرص استرادیول، قرص کوالی فول، فولیک ا ...

میشه دستور حلوا  رو بگین؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
ميشه بگيروزي چندتا امپول و شياف ميزني؟

از پنج روز قبل از انتقال آمپول پروژسترون روزی دوتا می زدم تا سه روز بعد از انتقال، روز چهارم انتقال گفتن شیاف هر 12 ساعت بزارید و دیگه آمپول نزنید.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آخخخ گفتی خوشرنگ ولی من که تاحالا ندیدم داغش رو دلمه همش منفی منفی منفی

عزیزم اینطور نگو واسه شما قراره خوش رنگترینننننن بیبی باشه که جبران بشه همه اون بیبی منفیای زشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40