2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684549 پست

سلام. دوستان من آخرین قرص ال دی رو چهارشنبه باید بخورم و منتظر پریودی بمونم که وارد سیکل تخمک‌کشی بشم. اگه پنجشنبه و یا جمعه پریود بشم دکترم نیست. روز اول پریودی باید برم واسه دستور دارویی. اگه تو تعطیلات پریود بشم چی میشه🥺 

لطفا راهنمایی کنین🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی انشاالله. حالا چرا دکتر میگفت همه دوقلو ها 36هفته

زنده باشي. معمولا ٣٧ هفته به دنيا ميان چون جاشون تنگ ميشه عزيزم انشالله همه ني نيا سر موقع صحيح و سالم به دنيا بيان ني ني هاي ماهم همينطور

خداياشكرت....❤️ 
شکر واسه ما خوب نیست. بجای شکر چی میشه بهش اضاف کرد

نمی دونم گلم، من خواهرم درست کرده بود مثل همین دستوره، می تونی شکر کمتر بزنی، برای منم زیاد شیرین نبود، شکر رو کمتر بزن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نمی دونم گلم، من خواهرم درست کرده بود مثل همین دستوره، می تونی شکر کمتر بزنی، برای منم زیاد شیرین نب ...

باشه. ممنونم🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

زنده باشي. معمولا ٣٧ هفته به دنيا ميان چون جاشون تنگ ميشه عزيزم انشالله همه ني نيا سر موقع صحيح و سا ...

شما دوقلو دارین؟؟؟

راستش اینبار خیلی اولاش بی علامت بودم البته همچنان هم علامت خاصی ندارم،فقط روز اول یا دوم انتقال بدن ...

ای جان، چه خوش رنگه، مبارکه گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان، من امروز روز ۸ انتقالم هست و ۵ روز از امپول اچ سی جی ک زدم میگذره،بی بی گذاشتم هاله اند ...

سلام عزیزم مطمئن باش بارداری منم شیش روز بعد امپول اچ سی جی بی بی چکم دقیقا همین جوری بود وباردار بودم مثل شما همش می ترسیدم کاذب باشه ولی بی بی چک به این پر رنگی کاذب نیست خیالت راحت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم انشاالله مثبتی  ۲۳مرداد

به منم همین گفتن . من انتقال اولمه یکم استرس دارم نمیدونم چی خوبه چی بد چجوری استراحت کنم همش برام نگرانی ایجاد میشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
زنده باشي مهربونم خيلي خوشحال شدم الان بي بي مثبتتو ديدم خيييييلي مباركه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم.استراحت بعد از انتقال چجوری باید باشه؟منظورم سه تا پنج روز اوله.همش باید دراز بکشم؟یا بشینم؟