2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
ستايش جون چه علايمي داري؟

راستش اینبار خیلی اولاش بی علامت بودم البته همچنان هم علامت خاصی ندارم،فقط روز اول یا دوم انتقال بدنم گرم شد بعدش دیگه کلا هیچی نه درد پری نه کمر درد نه لک ،انگار ک اصلا انتقال ندادم یه بار همینقد بیعلامت بودم ک منفی شدم واسه همین کلا نا امید شدم،ولی الان دو سه روزه که پاهام سرد میشه طوری ک زیر پتو هم یخه یخن ،زیاد سرپا بمونم کمرم درد میگیره و یه کم درد پری میاد سراغم ک با استراحت خوب میشم فقط همین علایمو دارم اهان راستی تنها علامتی ک از اول انتقال باهام بود و البته مواقع پری هم دارم درد تخمدانام بود 

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا مثبت واقعیه. بار چندم انتقال میدین؟ مشکلتون چی بود؟ 

ممنونم گلم،ان شالله روزی خودت بشه بی بی چک مثبت واقعی،

با دکتر عارفی بار سومه قبلش پیش دکتر کشاف میرفتم ۴ بار پانچکر و انتقال منفی ،ولی با دکتر عارفی بار سومه 

مشکل انعقادی و اندومتریوز،و مشکل تحرک و مورفو

من دوتا جنین بلاست سیت کلا برام تشکیل شد که یکیش رو فروردین انتقال دادم و این دومی هست. دفعه قبل میت ...

منم کلا بیبی نخریدم که وسوسه نشم،تاجایی که ممکنه دیر بزنم لهتره منم یه جنین انتقال دادم.ماها که یه جنین هستیم قطعا دیرتر از بچه های دوقلو نشون میدیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم کلا بیبی نخریدم که وسوسه نشم،تاجایی که ممکنه دیر بزنم لهتره منم یه جنین انتقال دادم.ماها که یه ج ...

من یه عالمه گرفتم هر روز میزنم انگار اعتیاد دارم نمیتونم نزنم   

به نظرم کاذب نیس مبارکه عزیزم خییییلی تبریک میگم اینقد ذوق میکنم بی بی مثبت میبینم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
به نظرم کاذب نیس مبارکه عزیزم خییییلی تبریک میگم اینقد ذوق میکنم بی بی مثبت میبینم

ممنونم عزیزم، ان شالله که کاذب نباشه بخوره تو ذوقم،خودمم همینم یکی از سرگرمیام اینه ک تو قسمت جستجو بی بی چک رو سرچ میکنم و از دیدن بی بی مثبت ذوق میکنم  ،ان شالله خدا به هرکس که میخواد بچه ی سالم و صالح بده