2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
اخه دوتا دستگاه فشار داریم فشار همه رو میگیره ولی برای من ارور میده رگ هم که هرچی رگ تو دست هست زدن ...

نه نه گلم نترس رگ ها به خاطر فشار و استرسی که بدنت وارد شده و زیاد سرم زدن اینجور شدن 

منم اون یک ماهی که سرم دستم بود این مشکل رو داشتم، حتی موقع سزارین هم میگفتن رگهای خوبی ندارم، این قدر که سر رگ پیدا کردن اذیت شدم واسه عمل سزارین و عمل های دیگه عمرم اذیت نشدم

ولی اگر نگرانی با دکترت مشورت کن ان شاء الله چیزی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بمن اینجوری گفت میخوای دوباره ازش بپرسم بهتون میگم...چند روز دیگه انتقال داره

ابن سیناانتقال داره دیگه درسته اره بپرس لطف بزرگی میکنی برام

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم دیشب دیدم باز گریه کردی، انقدر غصه خوردم، گفتم چیکا حساسه همه اتفاقا هم داره واسش میوفته حال ...

قربونت برم نيلدا جون يعني از ديروز تا امروز بدترين روزمو گذروندم همسرم خداروشكر خوبه علائمي نداره الحمدالله ولي صبح ميره تست بده خيالمون راحت بشه از طرفي من امروز وحشتناك ترشح ابكي داشتم كه گفتم حتما كيسه ابمه رفتم سونو خداروشكر خوب بودن دكتر گفت همه چيشون نرماله. از طرفي يسري اتفاقاي ديگه ... يعني همه اتفاقا دست به دست هم داده بودن كه منو داغون كنن فقط خداوند به خير بگذرونه. خودت خوبي ني نيمون خوبه؟

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیییزم پس منم فردا زنگ میزنم واسه نوبت ۲۰ روز دیگه گفت انجام بدم ولی اینطوری گفتی زودتر زنگ می ...

کار خوبی میکنی خیالت راحته اینجوری، برای منم 31 نوبت گذاشته گفته سونو آنومالیو حتما 3 بعدی بدم چقد خوبه باهمه همه چیمون😁😁بچه هامونم باهم میان اگه خدا بخواد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
قربونت برم نيلدا جون يعني از ديروز تا امروز بدترين روزمو گذروندم همسرم خداروشكر خوبه علائمي نداره ال ...

الهی که همش به خیر بگذره برات عزیز دلم،میدونم خیلی سخته اما یکم بیخیال باش، من خودمم سر هر موضوع کوچیکی بهم میریزم اما به خاطر بچه دارم همش تمرین صبر میکنم،همه دورو بریام میگن که من از حساسیت زیاد اون بچه رو در اینده با رفتارم اذیت میکنم اما دارم همه تلاشمو میکنم که اینجوری نباشم ایشالله خدا حافظ همه نینیا باشه 

نینی منم خوبه خداروشکر، طول سرویکسمم خداروشکر زیاد شده و نیاز به سرکلاژ نبود

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
@زینبی_بابا   سلام عزيزم خوبيد؟  من امروز هيسترو شدم و يه سپتوم داشتم.ولي دكتر بعد از ...

سلام عزیزم، حتما لازم نبوده گلم ولی اگر می‌ترسی نگرانی خودت رو با دکتر درمیون بذار

نه یه امشب اشکال نداره 2 بگیر و حتما اینو به دکترت بگو که پیدا نکردی شاید بگه همین 2 رو ادامه بدی

اگه اشتباه نکنم معمولا قبل شروع سیکل انتقال میدن که تخمدان ها خاموش باشن. من سونو که رفتم هم کیست دا ...

چند روز بعد از پایان ال دی پریود میشیم؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام گلم خوبی ؟ میگم این دوز استرادیول برابر با دو میل ایرانی هست ؟داخل پرانتز یه چیزی نوشته  ...

نمیدونم گلی 🙈 🙈 🙈 از مسئول فنی داروخانه بپرس اونها دقیق بلد هستن یا زنگ بزن 1490 هم ممکنه جواب بدن

الهی که همش به خیر بگذره برات عزیز دلم،میدونم خیلی سخته اما یکم بیخیال باش، من خودمم سر هر موضوع کوچ ...

منم همينم مامانم ميگه نگران اون بچه هام كه قراره تو با اين اخلاقات بزرگشون كني😞من تو زندگيم خيلي خيلي سختي كشيدم نه فقط سر بچه سر چيزاي ديگه هم بوده اما طاقت ندارم اينا چيزيشون بشه بخاطر همين حساسيتم بيشتر شده. خب عزيزم خداروهزار مرتبه شكر. منم انومالي جفتم پايين بود اما امروز گفت خداروشكر رفته بالا. الهي كه اين چندماه هم برامون به خير بگذره به حق امام زمان❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

سلام دخترا شبتون خوش 

من فردا قراره آزمایش آپکای ثانویه رو بدم آیا مصرف قرص سرماخوردگی روی نتیجه آزمایش اثر می‌ذاره ممنون میشم جواب بدین.🙏🙏🙏⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏