2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
⁦☹️⁩⁦☹️⁩واقعان دارم تاپیکهای قدیمی رو میخونم میگن حتما باید لک شد  آدم گمراه میشه چی درسته چی ...

نه عزیزم هیچ علائمی وجود نداره که در همه ثابت باشه، لک هم بعضی ها میبینن بعضی ها نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم ها من روز ۱۵ انتقالم آزمایش دادم ۳۰۱ بود، امروز که روز ۱۹ انتقالم هست آزمایش دادم ۵۷۵ بود، نگرانم، بتام کم رشد نکرده؟

کسی بوده مثل من باشه؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
⁦☹️⁩⁦☹️⁩واقعان دارم تاپیکهای قدیمی رو میخونم میگن حتما باید لک شد  آدم گمراه میشه چی درسته چی ...

نه گلم اصلا به این حرفا نیست خیلیام بدون لک دیدن مثبت شدن خیلیام لک دیدن ولی منفی شدن...خدا بخواد همه چی حله

۱۲

زوده عزیزم بعدشم صبح بهترین موقع واسه بی بی چک هستش ایشالله که مامان شدی😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خانوم ها من روز ۱۵ انتقالم آزمایش دادم ۳۰۱ بود، امروز که روز ۱۹ انتقالم هست آزمایش دادم ۵۷۵ بود، نگر ...

عزیزم نگران نشو آرامش خودتو حفظ کن چون استرس برات بده

ممکنه دو قلو بوده باشن و یکیش رشدش متوقف شده

فقط مثبت باش و ببین چی میشه

به امید خدا خیره و بچه ات به سلامت میاد بغلت ❤️🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم، بیا از خودت خبر بده، بتات بالا رفت گلم؟ @محمدمجتبی    

سلام عزیز دلمممم..خوبی..نینیهامون خوبن انشالله ؟؟میگم ی سوال شما حلوا ک خوردین همون ماه انتقال خوردین؟؟چ مدت؟؟بعد با داروهای هورمونی تداخل نداره؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵