2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزیزم نی نی های شماام بسلامتی لانه گزینی کردن😍😍شب بی بی میزارم برام دعا کن

من واسه خودم فک کنم اینا عوارض داروها باشه واسه علائم لانه گزینی فک کنم زود باشه تازه روزه پنجم اخه ولیییی به فال نیک میگیرم علائم و تعبیر شما رو.عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید خانومایی که انتقالتون منفی شده کی پریود شدید؟؟من الان سه روزه پروژسترون مصرف نکردم فردا هم مو ...

من ۴روز بعد از قطع پروژسترون پریود شدم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
الان گذاشتم حتی یه هاله هم ننداخت

تو رو خدا ول کن این بی بی چک لعنتی رو...جز نا امیدی هیچی نداره...فقط به آزمایش خون فکر کن و انرژی مثبت بفرست من از روز نهم که بی بی چکم منفی شد دیگه انرژی منفی فرستادم و همه چی خراب شد

عزیزم تا دو هفته پیش که نبود اصلا من به سختی پیدا کردم قرار بوده بیاد تو بازار هفته پیش

عزيزم انگار هنوز نيومده.خيلي جاها زنگ زدم ولي نبود.شما از كجا گرفته بودي؟ 

من امروز هيسترو شدم و دكتر استرومارين داده كاش استروديول ميداد

راستي عزيزم شما بعد از هيسترو آنتي بيوتيك نداشتي؟ 

حرفتون قبول دارم. برعکس موقعیت های قبل خودم کنترل کردم و چیزی نگفتم بهش فقط منتظر موندم آروم بشه. آر ...

عزیرم درک میکنم و خوب هرچقدرم ادم بخواد سکوت کنه گاهی دیگه تحمل نمیکنه و با این شرایط  که ماها هم داریم طبیعی هست حساس بوذن خداروشکر که همسرتون متوجه سد و از دلتون دراورد ان شالله که به زودییییی دامنتون سبز میشه و نتیجه صبر و تلاش هاتون رو میگیرید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عشقا میگن وقتی لایه گزینی میشه لک میشن درسته این حرف؟

خیر  اصلا ربطی نداره یه نفر ممکنه لکه بینی داشته باشه  یه نفر بدون لکه بینی مثبت میشه ...اصلا هیچ تضمینی وجود نداره که با لک مثبت یا منفی بشین

خیر  اصلا ربطی نداره یه نفر ممکنه لکه بینی داشته باشه  یه نفر بدون لکه بینی مثبت میشه ...ا ...

⁦☹️⁩⁦☹️⁩واقعان دارم تاپیکهای قدیمی رو میخونم میگن حتما باید لک شد 

آدم گمراه میشه چی درسته چی غلط🥺🥺

@زینبی_بابا  
سلام عزيزم خوبيد؟ 

من امروز هيسترو شدم و يه سپتوم داشتم.ولي دكتر بعد از عمل بهم آنتي بيوتيك نداده.به نظرتون لازم نبوده بده؟ فقط دو هفته قبل عمل به خودم و همسرم به مدت ٢هفته آنتي بيوتيك داده بود كه خورديم

يه سوال ديگه هم داشتم دكتر بهم استرومارين ١/٢٥ داده كه پيدا نميشه به نظرتون به جاش ميشه استروديول ٢ mg خورد؟ اليته فردا به دكترم زنگ مي زنم برام امشب مي خواستم بدونم بخورم يا نه