2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
سلام دوستان ،تبریک میگم به مامانای جدید یه سوال داشتم اثر یک آمپول اچ سی جی۵۰۰۰ تا چند روز تو بدنه، ...

اگه امروز بي بي جك بزني ممكنه مثبت بشه ولي اگه باردارباشي دوروز بعد هم بزني و بي بي چكت پر رنگ تراز دفعه ي اول  باشه يعني بارداري

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه امروز بي بي جك بزني ممكنه مثبت بشه ولي اگه باردارباشي دوروز بعد هم بزني و بي بي چكت پر رنگ تراز ...

ممنونم سانازی جان جواب دادی،خداکنه همینی بشه که گفتی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
قربونت برم من سارا شياف نداده خاك تو سر 😂  خوابيدم از ديشب ممتد ميومد اما سپردم همه رو به خدا ...

حالا با مرکزت تلفنی تماس بگیر و بگو.دکتر واسهت بنویسه همسرت بره واسه ت بگیره البته بدون نسخه هم میدن فک کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا با مرکزت تلفنی تماس بگیر و بگو.دکتر واسهت بنویسه هنسرن بره واسه ت بگیره البته بدون نسخه هم میدن ...

باشه فدات يه ساعت ديگه ميزنم منشي دكترم گفت مقدار و رنگش تغيير كرد زنگ بزن كه فقط مقدارش تغيير كرده 

الان ببينن مامانايي كه ميگن ما چرا لك نداريم چه استرسي داره 

خداروشكر كنين چون جزو علائم نيست اصلا

حالا با مرکزت تلفنی تماس بگیر و بگو.دکتر واسهت بنویسه هنسرن بره واسه ت بگیره البته بدون نسخه هم میدن ...

نگم براتون بيچاره شوهرم ديشب از ذوق شيريني خريد ببره سر كارش پخش كنه 

صبح گفتم لك رو وا رفت اما گفتم طبيعيه برو شيرينيتو بده😌

خوب اگه رعایت میکنید شاید بیچاره فقط سرما خورده اینید استرس نگیرید،ویتامین سی،دی،اویشن دم کرده،4تخمه ...

بهش مايعات ميدم بخوره تبش ٣٦/٥ هستش علائم ديگه اي نداره خداكنه چيزي نباشه فقط😔

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزيزم نه همچنان منتظرم تا پريود بشم البته دوازدهم تاريخ پريوديمه فقط دعا ميكنم زودتر بشم تا از ...

منم بلاتکلیفم . ۹ ام باید پری میشدم ولی نشده🤔

نمیدونم با دکتر خادم ادامه بدم و برم واسه انتقال یا قبلش برم تهران پیش دکتر رزاقی وضعیتمو بررسی کنه قبل انتقال.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
قربونت برم دست خودم نيست خارج رحم داشتم قبلا الان از لك ميترسم

خارج رحمی بتا درست بالا نمیره، بتا رو باز تکرار کن انشاءالله که خوب بالا میره و خارج رحمی نیست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اي جان هزار بار خداروشكر مباااركت باشه عزيزم تا چند روز لك داشتي؟ از كي تا كي؟؟ من از ديروز دارم و ا ...

من روز 11 فکر می کنم لکه بینی داشتم، دیگه نداشتم تا 10 روز بعدش که خون ریزی داشتم یه کمی، رفتم دکتر گفت پشت جفت لخته خون هست.

ای جانم طفل معصومااا عزیزم استرس که بدتره حالا اگه کرونا نباشه جواب اون طفل معصومارو.چی میدی اینقده ...

الهي بميرم براشون از دست من گرفتارن. برامون دعا كنيد فقط چيزي نباشه من براي خودم هيچ ذره اي نميترسم فقط اينا چيزيشون نشه😔❤️

خداياشكرت....❤️ 
روز چندم واسه سوسنو مبينه كه بهم بگه؟ من روز ٩ ام تازه

آزمایشم 20 روز بعد از انتقال بود، یعنی کلا مرکزمون میگه روز 21 آزمایش بدید و یک هفته بعدش برید سونو ساک، ولی من چون خون ریزی داشتم و ترسیدم یک روز بعد از آزمایش رفتم سونو و ساک و کیسه زرده رو دید، گفت پشت ساک لخته خون یا همون هماتوم هست.