2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
خیلی دلم شکست 

ااای جانم عزیزم. میفهممت. ولی نا امید نباش. یکی از دوستام دو تا سقط داشت همسرشم وضعیت اسپرمش خوب نبود. خودشم تنبلی تخمدان داشت و وزن بالا. منتظر بود پریود بشه بره برا شروع سیکل. پریوداشم نامنظمه 40-50 روزه. تازه متوجه شده که دو ماهه حامله اس   خدا ازین سورپرایزاش نصیب ما هم بکنه ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آخی… طفلکی… انشالله بهتر بشی امروز 🙏🏻

عزیزم انوکسا رو دکتر حیدری کهن تجویز کرد؟ دوزش ۴هزار بود یا ۶هزار؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا من ده بسته استرادیول دو میلی چرخشی دارم زیاد خریدم تا 2024تاریخ داره 28تایی هر بسته250توم ...

عزیزم من احتمالا بخوام. بهت درخواست دوستی دادم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم انوکسا رو دکتر حیدری کهن تجویز کرد؟ دوزش ۴هزار بود یا ۶هزار؟

انوکسا رو دکتر حیری کهن دفعه قبل هم داده بود

اما دکتر زرنانی هم نامه دادند که قبل از انتقال باید ۴۰۰۰ شروع بشه چون ژن غلظت خون دارم

دکتر حیدری کهن هم با شروع سیکل انوکسا ۴۰۰۰ رو شروع کردند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ااای جانم عزیزم. میفهممت. ولی نا امید نباش. یکی از دوستام دو تا سقط داشت همسرشم وضعیت اسپرمش خوب نبو ...

منم همینم اسپرم شوهرم  تحرک و تعداد کمه و خودم تنبلی دارم 

الهی هرچی خیره چیزی رو بزور نباید بخوای 

نترس من خونریزی کردم که انشاالله هیچکس نبینه کلی لخته دفع کردم و پتوی زیرم پر خون شد تو مطب با اینک ...

سلام عزیزم 

دکتر عارفی به شما گفت از چند وقت قبل انتقال فرتیل سی ام بخوری و چند عدد در روز؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
انوکسا رو دکتر حیری کهن دفعه قبل هم داده بود اما دکتر زرنانی هم نامه دادند که قبل از انتقال باید ۴۰ ...

سلام عزیزم گفتی آنوکسا لازم داری، یعنی آنوکسا پیدا نمیشه از داروخانه بخوایم بخریم؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم. خوبی؟ چه خیر؟ پریود شدی؟ رفتی مطب؟ سونو شدی؟ خراش رحمی برات میده؟؟؟ بگو بگو😍

سلام عزيزم نه همچنان منتظرم تا پريود بشم البته دوازدهم تاريخ پريوديمه فقط دعا ميكنم زودتر بشم تا از اين بلاتكليفي در بيام

عالیه عزیزم...اونا اگه خودشون ببینن جنینی قابلیت بلاست شدن داره پنج روزه میکنن ولی بازم به دکترت بگو

مرسي از پاسخگويي تون 

اونكه اره حتما به پزشكم ميگم فقط ميخواستم بدونم امكانش هست يا نه🌹

سلام عزیزم  دکتر عارفی به شما گفت از چند وقت قبل انتقال فرتیل سی ام بخوری و چند عدد در روز؟

از یکماه روزی یکی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ندا جون واسه منم ١٠١ شد ميگم هم ديروز لكه بيني داشتم هم الان ارمد ازم

واسه روز نهم بتات عالیه عزیزم مبارکه 😍😍😍😍😍😍لکه بینی طبیعیه من خودم چندبار اونم چند روز داشتم بعضیا که دائما دارن تو ای وی اف طبیعیه فقط استراحت کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوستان. ایشا... حاجت روا شین و نی نی خوشگل و سلم و صالح بغلتون باشه. راستش دوست نداشتم تاپیک بز ...

عزیزم متاسفم مردا خیلی براشون سخته که بخوان قبول کنن مشکل دارن بخاطر این ناراحت نشو اصلا بگو اره همه ی مشکلات از منه مهم اینه خودشون میدونن که مشکل دارن و قبولش براشون سخته نه گلم بخاطر ناراحتیت نبوده من خودم روز اول از ظهرش تا شب گریه کردم حکمت و کار خداست انشالله چند وقت دیگه با انرژی شروع میکنی اینها همش آزمایشای خداست ناامید نشو و ادامه بده💪💪💪💪💪💪

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏