2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
نمیدونم ولی نوشته سه بسته از مشاورش پرسیدم گفت موقع انتقال مشخص میشه چند تا تو هر بسته اس حتی گرید ...

انشالله که همشون با کیفیت باشن اگه سه روز بعدش رفتی سه روزه هستن. نگران نباش جنین شناس خودش میدونه چیکار میکنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم دخترها بنظرتون من بعد انتقال اگه خدا خواست و مثبت شد ازمایشم بعدش برم کلینیک مام یا برم پیش حنطوش زاده....چون مام به ایمنی و انعقادی اعتقاد ندارن  خیلی فکرم داغونه...کسی حنطوش زاده رو میشناسه؟چیکار کنم خانمها کمکم کنین😔😔😔😔😔

عزیزم من از بعد پانکچر یبوست گرفتم قبلا اصلا یبوست نداشتم شربت لاکسی ژل خوبه واسه یبوست؟ینی برای جن ...

نه عزیزم ضرری نداره برای منم بیمارستان تجویز کرده هنوزم دارم میخورم چون قرص تهوع میخورم اگه این شربت نخورم خیلی شرایطم بد میشه ولی بازم از دکترت بپرس

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انجير و زردالو خيس خورده بخور ،الانم ميتوني شياف گليسيرين بزني

والا از شیاف اصلا خوشم نمیاد😅😅

خوردنی باشه راحت تره

خوردنی ضد یبوست که بعد از انتقال ضرر نداشته باشه سراغ ندارید دارویی؟

شما جنیناتون بلاست بود؟من روز یازده انتقالم بی بی چک‌نزدم.زیر دلم تیر میکشه کمرم گاه گاهی درد میگیره ...

اره عزیزم بلاست بود از رو علایم اصلا نمیشه گفت واقعا این علایما چه اونایی که مثبت شدن چه منفی همه داشتن اگه جنینت بلاست بوده فردا بی بی چک بزن اگه نبوده نزن انشالله که مامان شدی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏