2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

بدتر اینکه که فقط یه جنین داشتم....😔😔😔

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
خانوم هاامروز روز ۱۳ انتقالم هست. بی بی چک زدم منفی بود ولی آزمایش شنبه یا یک شنبه میرم.‌دعا کنید مث ...

توکلت بخدا باشه عزیزم ایشالله که مثبتی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتقال من منفی شد 😔

عزیزم ایشالله خدا به زودی واست جبران کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه گلم قاطی نکن پروتکل ها رو دکترت درست گفته  اونهایی که آمپول آزاد سازی دارن سیکل انتقال شون ...

سلام عزیزم خوبی

ببخشیدا من همش مزاحم شما میشم

عزیزم امروز روز ۱۷سیکلم هست و ۱۳مرداد انتقالمه.از امروز باید روزی یه دونه پروژسترون بزنم

چه ساعتی بزنم؟دکترم گفت هر ساعتی زدی هروز همون ساعت بزن

ینی بعد از انتقالمم باید هرساعتی امروز میزنم باید بزنم؟

چه ساعتی بزنم بهتره؟

نه پردنیزولون رو این سیکم بعد ازمایش ایمنی بهم داد فرتیل سی ام هم روزی یکی تا مثبت شدن حدود سی تا ...

عزیزم خداروشکر که جواب گرفتی منم این دوره پردنیزولون و هیدرو کلروکین دارم 🙏

توکلت بخدا باشه عزیزم ایشالله که مثبتی

ممنونم عزیزم. به حق امام علی که نفسش عزیز. خدا نیم نگاهی کنه و جواب آزمایشم مثبت باشه. نه تنها خودم میگم خدا دل همه منتظرا شاد کنه

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش

سلام دوستان. من حدود یک ماهه انتقال دادم. الان هفته ۸ هستم و از هفته ۶ خونریزی و لکه بینی دارم‌ . انوکسا استفاده می کردم روز درمیون‌ . دکتررفتم، سونو کرد، گفت انوکسا دوزشو بالاببر و اسپرین هم بخور. مگر تو خونریزی نباید اینارو قطع کرد؟ من میترسم مشکلی بوجود بیاد انوکسا نزنم. و میترسم خونریزیمم زیاد کنه‌ 

سلام دوستان. من حدود یک ماهه انتقال دادم. الان هفته ۸ هستم و از هفته ۶ خونریزی و لکه بینی دارم‌ . ان ...

حتما خونریزیت خطری نداده گفته ادامه بدی بالاخره دکتره به تشخیصش و دکترت اعتماد کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم خوبی ببخشیدا من همش مزاحم شما میشم عزیزم امروز روز ۱۷سیکلم هست و ۱۳مرداد انتقالمه.از ام ...

ببین من دکترم میگفت هرساعتی بزن اما روز انتقال موسسه گفت بین ساعت ۱۲ طهر تا ۲ بعدازظهر باید بزنی مثلا اگه ۱ زدی باید همیشه ۱ بزنی اگه یک ساعت دیرتر و زودتر شد اشکالی نداره ولی بیشتر فاصله ننداز

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏