2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
من که کلا دور آی وی اف رو خط کشیدم تلاش میکنم طبیعی باردار بشم شد شد نشدم دیگه کاریش نمیشه کرد ...خد ...

عزیزم دلم...شما خداروشکر یک بچه دارید خیالتون راحته....بچه ها رو ناامید نکن دوست من ما هممون خسته ایم و بزور داریم تلاش میکنیم لطفا 🙏🙏🙏

هر چند من میفهمم شما دوتا بچتو از دست دادی.واقعا اون سختی بیشتری داشته.

دیگه نگم از اون روزای سخت ...از اون روزی که خودم جنازه بچه امو بردم بیمارستان...از اون روزی که سر زایمان دومم دکترم گفت احتمالا رحمت رو در میارم چون خیلی بزرگ شده...دیگه نگم از این چیزا که خودش یه کتابه...همین دخترم معجزه خدا بود برام ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد پانگچر میتونم زینک پلاس و سلنیوم و کیوتن مصرف کنم؟کیوتن که همه میگن برای انتقال خوبه. ولی زی ...

کیوتن که آره اون دوتا لازم نیست ولی چون اضاف داری بخور ویتامینه بد که نیست ولی باز از بچه ها بپرس

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم دلم...شما خداروشکر یک بچه دارید خیالتون راحته....بچه ها رو ناامید نکن دوست من ما هممون خسته ای ...

نه گلم منم از رو دل خوشم نمی گم که دیگه نمیرم دنبال این کارا...لابد دلیل دارم که میگم..اصلا قصد ندارم کسی رو نا امید کنم ...فکر نکن منم همون یه بچه رو به راحتی از خدا گرفتم...منم اندازه دنیا دنیا مصیبت کشیدم ...منم جگر گوشه از دست داده هستم ‌..بیشتر از همه مصائب و سختی کشیدم ...همیشه به خانومای اینجا سعی میکنم در حد توانم امید بدم....این نظر شما به شدت منو ناراحت کرد و اگه کسی رو نا امید کردم واقعا عذر میخوام...

سلام خانم ها من بعد پانکچر دو روز بعد بهم کارت جنین هامو دادن بعد ازشون نپرسیدن چند روزه ان الان خی ...

خودت نگاه کن ببین چند سلولی هستن....۸ یا ۱۶ سلولی فکر کنم سه روزه میشه

ای وای… الهی… یادم نبود شما حساسیت داری، واقعا حق داری خیلی عیر قابل تحمله من یه کسی رو دورادور می ...

ممنون عزیزم..واقعا غیر قابل تحمله...این که به پروژسترون حساسیت نداشته باشین خودش یه نعمته

سلام خانم ها من بعد پانکچر دو روز بعد بهم کارت جنین هامو دادن بعد ازشون نپرسیدن چند روزه ان الان خی ...

دو روزه هستن دیگه وقتی دو روز بعدش دادن. توی کارت مینویسه چند روزن فکر کنم مال من نوشته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه گلم منم از رو دل خوشم نمی گم که دیگه نمیرم دنبال این کارا...لابد دلیل دارم که میگم..اصلا قصد ندار ...

سلام عزیزم..خیلی ناراحت شدم ک منفی شدین..انشاالله ب زودی زووددد خدا دل گل دختر رو شااد کنه..میفهممت چی میگی..منم ی پسر دارم روزی نیست ک با بغض نیاد پیش من و بگه..مامان من خیلی تنهام..چراااا همه داداش  و خاهر دارن و من ندارم..میگم مامان تو دعا کن..دعای تو گیراس..میگه مامان دیگه چقدر دعا کنم..حتما خدا دوستم نداره..جیگرم آتیش میگیره..اگه این راه و دوباره شروع کردم فقط و فقط ب خاطر دل این طفل معصوم هست و بس..منم ایندفه آخرین جنین هامه و..سپردم ب خدااا..هیچی ب زور و اجبار از خدا نمیخام..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم..خیلی ناراحت شدم ک منفی شدین..انشاالله ب زودی زووددد خدا دل گل دختر رو شااد کنه..میفهممت ...

منم امروز خودم خیلی ناراحت شدم..ولی نتونستم جلوی دخترم حتی ابراز ناراحتی کنم ...اگر برم تو فکر اونم سریع میره تو فاز غم و غصه...ان شاءالله خدا به همه هر چند تا که دلشون میخواد اولاد سالم و صالح بده ...من واقعا اذیت شدم 

منم امروز خودم خیلی ناراحت شدم..ولی نتونستم جلوی دخترم حتی ابراز ناراحتی کنم ...اگر برم تو فکر اونم ...

توکلت ب خدا باشه عزیزم...الهیییییی ب حق این وقت اذان..خدا دل همه ی منتظرها رو شاد کنه..🙏🙏🙏🙏الهییی آمین یارب العالمین 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵