2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست

خانما ب راهنماییتون احتیاج دارم 

من وقتی فعالیت میکنم کمر درد شدید میگیرم وقتی هم ک میشینم زیر شکمم درد میکنه انگاری ی سنگ شده 

پس چیکار کنم کارای روزمرمو انجام ندم اخه مگفتن هم کاراتونو بکنین هم توخونه راه برین ک خون رسانی بشه ب رحمتون پس چرا من این همه گودی کمرم درد میگیره یعنی ب خاطر داروهاست اخه وقتی تو استراحتم زیاد مشکلی ندارم همین ک یکم فعالیت میکنم درد پری هم میاد منتظر نظراتتونم 😘

خدا دختر گلت رو حفظ کنه عزیزم ❤️ کلا خیلی کار سختیه ولی برای بچه دوم آدم راحت تر میتونه بی خیال بشه ...

االبته اینم اضافه کنم من یک هفته است تمام بدنم ریخته بیرون شبا از شدت خارش از خواب بلند میشم  دارم دیوونه میشم  دو روزه شیاف و آمپولم قطع کردم ولی هنوز بدنم داغونه ...گرما و خارش یه ترکیب بدبخت کننده است...خیلی اذیت شدم تحمل پروژسترون برام سخته  به همین خاطر نمیخوام دیگه ادامه بدم  وگرنه من و دخترم عاشق بچه ایم ...دخترم طفلک گریه کرد وقتی شنید منفی شدم  ..دل خودمم کباب شد ولی چی کار کنم  خیلی اذیت شدم این هفته...بهش قول دادم حتما یه خواهر یا یه برادر براش بیارم  فقط خدا کمکم کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم. آره همه رو میخوردم باورت نمیشه از صبح که چشم‌ باز میکردم قرص داشتم ساعت تنظیم میک ...

من بعد پانگچر میتونم زینک پلاس و سلنیوم و کیوتن مصرف کنم؟کیوتن که همه میگن برای انتقال خوبه.

ولی زینک پلاس و سلنیوم دارم مونده برام.بخورم؟

😉

آره گلم حق داری...وجود یه بچه خیلی تاثیر داره....از خدا میخوام همه خانومای اینجا به زودی زود مامان ب ...

هر چند من میفهمم شما دوتا بچتو از دست دادی.واقعا اون سختی بیشتری داشته.

😉

آره گلم حق داری...وجود یه بچه خیلی تاثیر داره....از خدا میخوام همه خانومای اینجا به زودی زود مامان ب ...

الهی آمین ❤️

انشالله طبیعی باردار میشی

اگر تونستی اووبوست بگیر بخور به کیفیت تخمک کمک میکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
االبته اینم اضافه کنم من یک هفته است تمام بدنم ریخته بیرون شبا از شدت خارش از خواب بلند میشم  د ...

ای وای… الهی…

یادم نبود شما حساسیت داری، واقعا حق داری خیلی عیر قابل تحمله

من یه کسی رو دورادور میشناختم اونم حساسیت داشت، نتونست تحمل کنه، بچه اولش هم بود. آخرش رحم اجاره ای گرفت و خدا رو شکر چندماهه بچه اش بدنیا اومده

انشالله یزودی طبیعی باردار میشی عزیزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم اونجا کار رو زود انجام میدم یعنی دولتیه یا خصوصی؟اخه میگن دولتی ادمو خسته می‌کنه هی میبرن ...

عزیزم این که چقد رفت و آمد داشته باشی به دولتی و خصوصی نیست به مشکلات خودت برمیگرده بعضی ها مشکلات خودشون و همسرشون بیشتره و عمل اینا لازم دارن و بررسی های بیشتری میخوان خوب طبیعتا رفت و آمد و دردسراشونم بیشتره فقط خصوصی و دولتی تو هزینه ها متفاوتن شاید خصوصی ها یکم خلوتر باشه همین. ممنون عزیزم لطف دارید اللهی خودتم زودی نتیجه بگیری من تا حالا 30 تومان هزینه کردم فعلا انتقالمم مونده اونم گفتن 2800 لازمه برا روز انتقال به غیر از هزینه داروها

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیزم خیلیا لک لانه گزینی ندارن اگه نداشتی خداروشکر کن واقعا استرس بدی

بازم سلام ببخش مزاحم میشم امشب موعود پریودمه.کمرم درد میکنه زیر دلم تیر میکشه.یه لحظه احساس کردم چیزی ازم اومد دستمال کشید ترشح شیری بود .احساس میکنم میخام پریود بشم .نکنه پریود شم😔😔😔

بازم سلام ببخش مزاحم میشم امشب موعود پریودمه.کمرم درد میکنه زیر دلم تیر میکشه.یه لحظه احساس کردم چیز ...

طبیعی عزیزم

منم هنوز که هنوز ترشح شیری دارم

خودش از علائم بارداری

انشاالله خیر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
کاش اینجا هم بود به خدا با این تحریما چقد به ما ظلم میشه😔. مرسی

من روزی یکی ۵۰ میلی گرم میخورم. البته فرم فعال یا همون یوبی کینول است که بالاترین جذب رو داره. دکتر داروخونه هم گفت ماکسیمم نیاز بدن ۲۵ میلی گرم هست وقتی بیشتر باشه هم دفع میشه.

اونهایی که فقط یوبی کینون هست، چون بدن فقط ۲۰ تا ۳۰ درصدش رو جذب میکنه میگن زیاد بخورید.

آخی عزیزم خداروشکررر من فقط یه ۵ دقیقه گریه کردم بعدش دیگه فراموش کردم سریع زنگ زدم کلینیک وقت گرفت ...

انشالله که موفق باشی و سری بعد کلی برات خوشحالی کنیم 😚😚 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم واقعا مادرای که با ای وی اف و.میکرو...  مادر میشن خیلییییییییی قبلتر از مادرای دیگه قبل ا ...

فدات شم عزیزم ممنونم😍😍 انشالله خدا گل دختراتو برات حفظ کنه و پسر نازت توی وجودت الان رشد کرده باشه😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤