2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم همه اینارو خوردین؟😃 یماه قبل تخمک کشی بخورم یا از الان بگیرم شروع کنم؟

خواهش میکنم عزیزم. آره همه رو میخوردم باورت نمیشه از صبح که چشم‌ باز میکردم قرص داشتم ساعت تنظیم میکردم یادم میرفت اخه🤭 من حدود ۴۵ روز خوردم اینا رو. من بلافاصله بعد منفی شدنم پریود که شدم روز دوم پری رفتم دکتر و سیکل پانکچرم رو شروع کرد و بعد قطع ال دی امپولای اصلی رو بهم دادن. اگه شرایط روحیت خوبه و انگیزه داری زود شروع کن ولی اگه نه استراحت به خودت بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله گلم بار اولم بود جنینم دیگه ندارم کی باید برم برای ادامه درمان؟منظورم اینه ک بین دوتا پانکچر فا ...

عزیزم انشاءالله به زودی دامنت سبز شه، مرکز ما میگه دو سه تا دوره پریود باید بگذره برای پانکچر بعدی، یعنی دو سه ماه بعد، خدا دلتو شاد کنه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خواهش میکنم عزیزم. آره همه رو میخوردم باورت نمیشه از صبح که چشم‌ باز میکردم قرص داشتم ساعت تنظیم میک ...

بمیرم برات چقدر دارو ان شا الله خدا خودش کمکت کنه عزیزم...

الان ک داروهامو قطع کنم پریود بشم میتونم برم دوباره تو سیکل؟

اتفاقا روحیشو دارم نا امید نشدم میدونم بالخره میشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم انشاءالله به زودی دامنت سبز شه، مرکز ما میگه دو سه تا دوره پریود باید بگذره برای پانکچر بعدی، ...

ممنونم عزیزم پس تو این مدت خومو تقویت کنم تعداد تخمکام بیشتر بشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بمیرم برات چقدر دارو ان شا الله خدا خودش کمکت کنه عزیزم... الان ک داروهامو قطع کنم پریود بشم میتونم ...

افرین به این روحیه عزیزم پس شک نکن به زودی بهترین نتیجه رو.میگیری پریود شدی به پزشکت مطرح کن ببین چه تشخیصی میده اینکه وارد سیکل بشی یا کمی استراحت کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بمیرم برات چقدر دارو ان شا الله خدا خودش کمکت کنه عزیزم... الان ک داروهامو قطع کنم پریود بشم میتونم ...

خدا نکنه گلم اینا همش ویتامینه من ذوق میکردم میخوردم چون با انگیزه رفته بودم جلو و هر یه قرصی که میخوردم میگفتم اینسری با توکل به خدا همه چی خوب پیش میره و منم کم نذاشتم. آره عزیزم میتونی شروع کنی من داروهامو قطع کردم ۵ روز بعدش پری شدم و رفتم. آفرین به روحیت منو همسرمم تا دو روز خیلی گریه کردیم بعد شاد و شنگول شدیم که شروع کنیم. راستی اصلا سردی نخور من عاشق ترشیجاتم ولی حذف کردم کلا ۶ ماهی میشه لب نزدم کیک و چیزایی که نگهدارنده دارن لب نمیزنم نوشابه سس فست فود حذف. روغن سیاهدونه هم زیر دلمو ماساژ میدادم. مغزیجات زیاد میخوردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها من سیکل نچرال انتقالم روز ۳ پریود آزمایش دادم  استرادیول ۳۰  پروژسترون ۰.۱ و ...

نگران نباش عزیزم میاد بالا با رها شدن تخمک، نهایتا هم نیومد بهت احتمالا پروژسترون میدن، خیلی پایین نیومده